Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Husbilar >> Content

Hur man beräknar Gas Mätarställning för en RV

fritidsfordon, eller husvagnar, är fordon som innehåller bekvämligheter som normalt finns i ett hem, såsom en säng, kök och badrum, och kan användas som en mobil livsrum. Husvagnar tenderar att vara stor och bred och därför det tar en hel del energi för att få dem att flytta. Detta innebär att husvagnar tenderar att bli väldigt låg gas körsträcka, vilket kan göra att köra en husbil över långa sträckor mycket dyra. Om du planerar att ta en tur med en RV, finns det ett enkelt sätt att räkna ut din gas körsträcka under loppet av resan. Saker du behöver
Kalkylator Review Pen
Paper
Bensin
Visa fler instruktioner
1

Fyll RV med gas tills pumpen stannar fyllning tanken innan du lämnar på din resa.
2

Skriv ner körsträcka på vägmätaren när du fyller upp. Alternativt kan du nollställa trippmätaren att hålla reda på körda miles. Till din destination
3

Drive.
4

När du anländer till din destination eller är tvungen att stanna för gas, fylla din tank tillbaka till full och notera antal liter du köper på gas pump.
5

Kontrollera din mätarställning och subtrahera den tidigare mätarställningen som du spelade . Alternativt, om du ställer din trippmätare i Steg 2, använd numret på trippmätaren för steg 6.
6

Dividera resultatet med antal liter gas du köpt. Detta kommer att vara din gas körsträcka mellan dina två påfyllningar. Du kan spela in den nya mätarställningen eller nollställa trippmätaren igen för att göra en ny beräkning på din nästa fylla upp.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/rvs/117018.html

Previous:
Next:

Husbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.