Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Husbilar >> Content

Fördelar med plasfönster i en RV

Att köpa en RV är som att köpa en ny bil och ett nytt hus på samma gång. Köpare måste ta hänsyn till körning och oro manövrerbarhet samt leta efter kvaliteter ett bra hus. RV köpare måste ta hänsyn till fordonets ram, konstruktion, utanför skal - liknar en husets bältros, takmaterial och isolering. Windows behöver ses över både från en bilköpare och hem köparens stå punkt. Bättre isolering

plasfönster skapas genom att ta två separata bitar av glas och sammanlänkning vid omkretsen för att skapa en luftspalt mellan glasskivor. Denna process kallas vulkanisering, där en kombination av värme, lim och tryck skapa en lufttät tätning, tätning i 1/16-inch av inert luftutrymme mellan två glasrutor.

En av fördelarna med att ha en dubbel rutan fönster i en RV är detsamma som att ha plasfönster i ett hus. De ger bättre isolering. De två lager av glas skära ner på värme och kyla överföring så att RV är varmt på vintern och kyla på sommaren.
Noise Reduction

buffert av luft skapad av den dubbla rutan fönstrets konstruktion hjälper också hålla bullret. Den inerta luftrummet plus extra glasruta hjälper till att hålla buller ute och främjar minimal luft och vind instrusion.

Så, eftersom RV är cruising snabbt på motorvägen, de människor inne inte höra vinden rusar genom lika mycket som de med en enda glasruta i sina fönster.
Minskad Kondens

plasfönster också är tänkt att minska kondens. Detta bidrar med synligheten och håller fukt läcker in i RV.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/rvs/117016.html

Previous:
Next:

Husbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.