Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Husbilar >> Content

Toalett Behandling för en RV

är bättre att förebygga än att bota när det kommer till RV toalett rengöring. Ansamling är svårt att rengöra när den blir etablerad. Med rätt kemikalier och tekniker går en lång väg att göra denna aspekt av RVing enkelt. Nummer

uppbyggd i RV spillvattentank är önskvärt. Syran som genereras kan skada toalett delar och orsaka en obehaglig lukt latrin. Ansamling kan täcka indikatorn sensorer för tanknivåer, och träskor kan hålla sig till sidorna och botten.
Solution

Förebyggande är den verkliga lösningen. Lägga till en åtgärd av enzym-fyllda toalett kemikalier till tanken efter tomma tankar dumpas hjälper materialet att "smälta" för enkel dumpning, och minskar eller döljer lukten.
Kemikalier

Lämpliga toalett kemikalier inte skadar avlopp efter dumpning. Inte varje kemikalie är lämpligt - till exempel, är formaldehyd skadligt. Du kan köpa septisk-lämpliga kemikalier från någon camping leverans butik. Varumärken inkluderar Aqua Kem, Enviro-Chem och TST.
Toalett Rengöring

Välj septisk-säkra rengöringsmedel för toalettskålen själv. De är ganska dyra - runt $ 10 (2009) för en 24 oz behållare av RV-Trine. Men de är säkra för RV tankar, slamavskiljare och kommer inte reagera negativt på tank behandling kemikalie.
Tankrengöring
p Om uppbyggd har inträffat, blir manuell rengöring nödvändigt. Prova flera soptippar och färg först. Om inte, passar en trollstav bifogad fil till en vattenslang och sänks ned i toaletten att "sikta" vatten vid särskilt envisa klumpar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/rvs/117010.html

Previous:
Next:

Husbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.