Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Husbilar >> Content

Hur man ansluter RV Solpaneler

Den el för att köra allt i din RV måste komma någonstans ifrån. Många människor makt deras husbil med ett blybatteri i motorn, en generator eller båda. Dessa optioner är beroende av fossila bränslen, vilket kan bli mycket dyrt, och är varken grön eller förnybar. Ansluta solpaneler till RV kan driva mycket vad du behöver, om inte alla av det, och den gör det utan att slösa bensin för att hålla batteriet laddat. Saker du behöver
kartong
RV solpanel och montering av utrustning
Regulator
Batteri anslutningskablar
Visa fler instruktioner
1

Räkna ut hur många watt du behöver för din solpanelen. Tillsätt mängden ampere varje apparat använder tillsammans, och multiplicera resultatet med antalet dagar du använder din RV. Att känna din typiska vecka strömförbrukning hjälper dig att räkna ut hur många solpaneler du behöver.
2

Koppla dina källor RV makt. Koppla startbatteriet och batteriets bankerna. Dra ur sladden landström och hålla generatorn. Placera kartong över solpaneler celler för att hålla den från att skapa en ström.
3

Montera en solpanel på taket på din RV. Orient det så bredden sidan är vänd mot framsidan, i stället för den långa sidan, för att hålla vindmotstånd ner. De flesta RV solpaneler har fyra fästskruvarna som du skruvar genom taket. Du kan behöva för att täta dem.
4

Kör solpanelen trådarna ner kylskåpet vent från taket in i RV interiör. Detta håller dig från att behöva borra och täta annat hål i taket. Ledningarna kommer ut i utrymmet ovanför kylskåpet.
5

Gå in i RV. Skär ett hål i en panel ovanför kylskåpet i samma storlek som regulatorn och dra ledningarna från solpanelen genom hålet. Fäst dem till regulatorn när de är markerade.
6

Run batteri anslutningskablar från de markerade anslutningar på regulatorn till batterierna i djupurladdningsbatteri bank i din RV. Du kan förmodligen använda samma väg som ditt kylskåp gör. Kom ihåg att dina positiva anslutningar är svart och den negativa eller skäl är vita.
7

Skjut regulatorn i hålet över kylskåpet och montera den med några medföljande skruvarna så att det inte faller ut ur hålet . Gå tillbaka utanför och bort kartongen från solpanelen på taket och anslut din startbatteri, batteri bank och strand nätsladden.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/rvs/117008.html

Previous:
Next:

Husbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.