Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Husbilar >> Content

Hur man installerar en RV Soffa

Varje år många RV ägare kommer att besluta att byta ut soffan i sin husbil. Soffan kan vara gamla och försämrade. En annan anledning ägare väljer att ersätta deras soffa är att lägga till en möbel som är mer bekväm för att sova. Övriga ägare ersätter sin soffa för att spara utrymme. Oavsett anledning, ersätta soffan är en relativt enkel uppgift som kan utföras av de flesta RV ägare. Saker du behöver
Platt huvud eller Phillips skruvmejslar
2-tums L-fästen
Måttband
Ny soffa
Helper Review Trä skruvar
stoppklossar

Visa mer instruktioner
1

Park RV på en plan yta och Blockera hjulen. Husvagnar är lättare att arbeta med när de är stabila och nivå.
2

Använd måttband för att mäta den befintliga soffan. Också mäta portöppningen. Köp en soffa som passar genom RV dörröppningen och in i RV soffa. Under den befintliga soffan Addera 3

Titta och identifiera fastsättningsanordning ligger på soffan benen. Använd en skruvmejsel för att ta bort skruvarna från hårdvaran där den är fäst vid golvet. Öppna RV dörren och låsa den öppnade med låset. Lyft upp i soffan med en hjälpare och ta bort den genom den öppna RV dörren.
4

Bifoga ett L-fäste till varje soffa benet med en skruvmejsel och träskruv före lyfta den nya soffan i RV . Hörnet av fästet bör vara precis vid basen av varje soffa ben.
5

Lyft soffan med en hjälpare och placera den genom den öppna RV dörren. Placera soffan i RV soffa. Rikta soffan att sitta i det önskade området.
6

Använd en skruvmejsel för att sätta träskruvar genom L-fästen och i RV golvet. Detta fäster ordentligt i soffan till golvet i RV så att den inte rör sig när RV är i rörelse.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/rvs/117005.html

Previous:
Next:

Husbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.