Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Husbilar >> Content

Hur att rengöra och vaxa en RV

Köpa ett fritidsfordon eller RV, är extremt dyrt. Att hålla en RV ren inte bara gör att det ser bra ut men ökar livslängden på den yttre finishen. RV ägare bör rengöra sina RV vecka medan det används och månadsvis under förvaring. Tänk vaxning bilen minst två gånger om året. Rengöring och vaxning en RV tar tid men är en enkel uppgift och väl värt besväret. Saker du behöver
Bucket
RV tvål
långskaftad borste
bilvax
Wax applikator
Electric buffert
Application motorhuven Buffing motorhuven
förlängningssladd
Absorberande handdukar
Visa fler instruktioner
1

Park RV på en plan yta som har tillgång till alla sidor och är nära till en vattenledning och eluttag. Aktivera parkeringsbromsen. Fäst trädgårdsslang till utloppet och fylla en hink med vatten. Lägg RV tvätt tvål till hinken i mängden krävde på riktningar.
2

Använd trädgårdsslang för att blöta ner ena halvan av en sida av RV. För in den långa hanteras borsten i tvätt tvållösning. Tvätta RV i små 4-by-4-fots sektioner med en cirkelrörelse. Fortsätt med efterföljande 4-by-4-fots sektioner tills det våta området tvättas. Skölj med en trädgårdsslang. Upprepa processen för resten av RV. När det är färdigt, använd absorberande handdukar att torka RV. Ta trädgårdsslangen och rengöringsmedel från området.
3

Vänta tills området är helt torr. Fäst buffert till den elektriska sladden. Sätt ansökan motorhuven på bufferten. Applicera vax med bufferten i en 4-gånger-fyra-fotområdet. Fortsätta att tillämpa vax tills hälften av RV har ett vax ansökan. Ta ansökan motorhuven.
4

Låt vaxet torka. Sätt en polering motorhuv på bufferten. Använd bufferten för att lysa den tillämpade vax i 4-by-4-fots sektioner. Flytta buffert i en cirkulär rörelse och inte hålla bufferten på ett ställe i mer än några sekunder. Over-polering kan skada måla.
5

Upprepa steg 3 och 4 för att slutföra vaxar den andra halvan av RV. Avlägsna polerande motorhuven från bufferten. Lagra all rengöring och polering utrustning.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/rvs/117003.html

Previous:
Next:

Husbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.