Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Husbilar >> Content

Hur Borra och gänga Metal

Lär dig att borra och gänga ett gängat hål i en bit metall och en helt ny tillverkning och reparation värld öppnas för dig. Förmågan att fästa tunga metalldelar är inte tillgänglig annars, om du inte har den utrustning och kunskap för att svetsa metall bitar tillsammans. Borrning och gängning är inte svårt, men det kräver koncentration och en stadig hand. Saker du behöver
Borrmaskin
Korrekt storlek bit för kranen som används
Försänkare
Tap med drive handtag
Skärolja
Visa fler instruktioner

1

Använd en stans för att skapa en utgångspunkt för att borra hålet. Denna grop i metallen kommer att hålla den lite centrerad i början stadier av borrning.
2

Säkra rätt storlek bit i chucken och placera den mot grop stansade i metallen. Placera en droppe eller två av skärolja på bit och börja borra hålet. Håll borren så nära rakt som möjligt och använda massor av skärolja. Borra hålet med en borr press om man är tillgänglig.
3

Försänkare öppningen till hålet och ta bort eventuella metallspån från hålet efter borrningen är klar.

4

Placera kranen i kranen handtaget. In spetsen på kranen i hålet och applicera tryck nedåt på handtaget medan börjar svänga kranen i en medurs riktning. Det är oerhört viktigt att hålla kranen vinkelrätt mot hål såsom en kran som inte är igång med detsamma har en större sannolikhet att bryta under spetsdragningen drift.
5

Öppna kranen handtaget ungefär 1/4 vända och backa något. Upprepa denna process tills hålet tappas. Underlåtenhet att backa snittet ofta kommer sannolikt att resultera i en trasig kran. Tillämpa skärolja ofta medan gängning hålet också hjälper till att förhindra knacka sönder .. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/rvs/116991.html

Previous:
Next:

Husbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.