Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Husbilar >> Content

Hur man borrar PVC Pipe

Bygga med PVC, ett mångsidigt byggmaterial, kräver att du borrar hål i PVC-rör, vilket gör att eventuella fästmaterial att passera lätt. Borrning i PVC använder samma typer av verktyg som borrar i trä. Till skillnad från de flesta trä, dock är PVC ihålig och kan spricka om du använder för mycket tryck. Använd en vass borr i kombination med rätt balans och tryck för att minska risken för sprickbildning i PVC-slangar. Saker du behöver
Måttband
Märkpenna
Drill
Borr satt
Vise
Brukskniv
Visa fler instruktioner
1

Använd måttband för att hitta den specifika platsen på PVC-rör där du behöver för att borra, och markera den med en permanent märkpenna.
2

Mät fästanordningen med måttband. Välj en borr 1/16 tum större än diametern av fästorganet. Till exempel skulle en 1/4-inch-diameter bult kräva en 5/16-tums hål.
3

Sätt in borren i borrmotorn. Säkra PVC-rör i skruvstäd. Tryck inte hårt på PVC-slangar. Dra åt skruvstäd till en grad som hindrar PVC-röret från att röra --- längre.
4

Center borrkronan över märket du gjorde på PVC-slangar i steg 1. Håll borren vinkelrätt mot PVC-slang, och borra ett hål. Om hålet måste passera båda sidor av PVC-rör, håll borren helt rakt innan du borrar genom den andra sidan.
5

bort burr vänster på PVC-slangar som omger det borrade hålet med hjälp av skalpell. Placera spetsen av knivbladet på burr. Med kniven lutas med en 45 graders vinkel, försiktigt skära burr från ytan av PVC-slangar. Skrapa området runt hålet efter att du har tagit bort skägget för att jämna ut området.
6

Ta bort PVC-rör från skruvstäd och sätt fästanordningen genom slangen.


.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/rvs/116986.html

Previous:
Next:

Husbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.