Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Husbilar >> Content

Hur mäter för en Caravan Markis

En husvagn förtält är en bra camping Dessutom, eftersom det kan, i huvudsak, utöka storleken på din RV. Husvagnar finns i många storlekar, och du måste ta noggranna mätningar eller bilens A-frame för att bestämma rätt storlek förtält för dina behov. Saker du behöver
String
Måttband
Visa fler instruktioner
1

Kontrollera din husvagn står parkerad på plan mark. Om det finns en enda axel, måste den balanserad på pallbockar eller hjul så att den inte svajar fram och tillbaka på denna axel. Slutet på ett långt snöre på
2

Place marken precis där fram i vagnen möter sidan. Kör den här strängen hela vägen längs den övre kanten av vagnen från framsidan till baksidan, stannar strängen på marken nedanför vagnens bakre. Skär strängen där den möter marken.
3

Lay strängen på marken och mäta längden med ett måttband. Denna mätning kan variera från mer än 6 meter (22 fot) till nästan 12 meter (39 fot). Du kan behöva att mäta en gång, markera sträng där dina måttbandet slutar och sedan börja mäta igen från detta varumärke.
4

Glöm inte att ta din mätning med dig när du handlar för din husvagn förtält. En mäklare kan hjälpa dig att matcha en markis till ditt fordon baserat på denna mätning.
5

Köp en större markis om din mätning är på gränsen mellan två olika markis storlekar. En 10-fots markis passar en husvagn mätning mellan 686 cm (22 ½ fot) och 716 centimeter (23 ½ fot). Om din mätning är 716 centimeter, få en 11-fots markis.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/rvs/116983.html

Previous:
Next:

Husbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.