Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Husbilar >> Content

Hur man mäter ett Travel Trailer

Resa trailers finns i många stilar, storlekar och former. Vissa resor släpvagnar har elektrisk slide-outs på sidorna för att öka den inre område med en enkel knapptryckning. En resa släpvagn storlek på titeln innefattar ramen och tungan på dragkroken. Den faktiska boyta på släpvagnen måste mäta för att beställa eller köpa ett skyddande lock för att hålla släpet färgen från att blekna på grund av exponerade solljus. Saker du behöver
Måttband
Visa fler instruktioner
1

Parkera resa släpvagn på plan mark. Dra ut låstappen ur veven och höja veven vid en 90-graders vinkel till släpet tungan. Släpp låssprinten. En intern våren kommer att glida in pinnen i olåst läge.
2

tag i veven och vrid medurs för att veva stöd pallbock ner på släpet. Trailern kommer att vila på stödbenet på marken.
3

Ange släpet och driva elektriska skjut-Out för att förlänga några slide-out sektioner på resor släpvagn till sin fulla bredd.
4

Placera spetsen på ett måttband på det främre högra hörnet av vardagsrummet på släpvagnen. Sträck måttbandet till den bakre högra hörnet av släpvagnen för att mäta längden. Mätningen omfattar alla slide-outs eller luftkonditionering enheter som sticker på släpet. Mät vänster längden på släpvagnen på samma sätt.
5

Placera ett måttband på den främre vänstra hörnet av trailern och mäta bredden över den främre högra hörnet på det största området. Upprepa denna åtgärd för att mäta bredden på släpet bak.
6

Mät släpet höjden från toppen till botten av vardagsrummet.
7

Order eller köp en resa släpvagn locket med den största av bredd och mätningar längd.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/rvs/116979.html

Previous:
Next:

Husbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.