Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Husbilar >> Content

Hur vinterförbereder en Cherokee Travel Trailer

Du måste upprätthålla resor släpvagnar, ungefär som båtar och husvagnar, eftersom kylan börjar att ställa i. Denna förebyggande process är allmänt känd som vinterförvaring. Du gör det för att du inte vill avslöja din släpvagn på våren bara för att finna att fruset vatten har orsakat dina ledningar att brista. Dessutom vill du inte komma tillbaka för att hitta din släpvagn invaderas av möss och andra skadedjur, utfodring av av de livsmedel smulor du kvar. Saker du behöver
Air kompressor
RV frostskyddsmedel
Broom
rengöringsmedel
Visa fler instruktioner
1

Rengör din trailer grundligt. Sopa och dammsuga golv och torka av alla ytor med ett rengöringsmedel. Rensa bort allt som kan locka möss. Detta innebär att rensa ut kylskåp, samt konserver och förpackade livsmedel i dina skåp.
2

Rengör insidan av kylskåpet och badrummet. Ta bort alla toalettartiklar. Ta ut och förvara alla handdukar, sängkläder och linne.
3

Tappa förvaringstankarna, varmvattenberedare och färskvattentank. Blås ut vattenlinjerna att rensa ut allt vatten. Ansluta en kompressor till vattenlinjerna att göra detta. Spola färskvattentanken med röd RV frostskyddsmedel, vilket är mindre giftiga än de saker du lägger i din bil,. Också hälla ner ditt avlopp och in förvaringstankarna
4

Slå på alla kranar och låt dem tills du märker bara frostskyddsmedel kommer ut. Spola toaletten och köra dusch och varmvatten kranen. Du kommer att använda två till tjugo liter frostskyddsvätska för att skölja tanken, beroende på storleken på din släpvagn.
5

Sänk stödbenen och fylla däcken. Stäng av eventuella propan tankar. Detta skulle också vara en bra tid att ändra din släpvagn olja. Koppla bort eller ta bort rökdetektorn. Slutligen, gör ett sista svep genom trailern för att bekräfta att du har stängt av allt. Shutter alla fönster och låsa dörren.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/rvs/116977.html

Previous:
Next:

Husbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.