Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Husbilar >> Content

Jayco Freedom Specifikationer

Freedom Series är en pop-top husvagn säljs av Jayco i Australien under 2006. Enkel-och dubbel-axel versioner av husvagnen finns tillgängliga, liksom en mängd interiör sova konfigurationer med gott om lagringsutrymme. Kanske viktigast, innebär Jayco Freedom Series 'relativt kompakt storlek det kan parkeras i många garage och carportar med lätthet. Chassi och Body

Freedom Series Chassit är ett PSC varmgalvaniserat Millenium chassi. Den pop-top buse ramen är tillverkad av 25 mm i fyrkant, aluminiumprofil och kroppens övre och tak-ramen är aluminium också. Enligt en granskning av Jayco Freedom av Ellen Dewar, "... användning av aluminium i de tre kritiska områden - kropp ram, kroppens övre och takram - säkerställer att enheten har en låg tyngdpunkt, vilket ger en stabil hantering och bogsering. "Addera Exterior

Enligt Dewar, är Jayco exteriör konstruerad av fyra glasfiber skikt, tillsammans med skikt och polystyren skum, med de yttre glasfiber klar med högblank, gelcoat fordonsindustrin finish. Ramen är vakuum-bundet i slutskedet för extra styrka. "Den har utformats för att ge en nästan-buckla resistenta 100 procent isolerade ram," säger Dewar.
Längd, höjd och vikt

Freedom Serie varierar i längd från 13 meter, är 8 inches till 17 fot, 11 tum och dess resa höjd 6 fot, 11 tum. Interiören höjd är 6 meter, 7 tum. Interiören höjd husvagnen maximeras genom att öppna sin pop topp. Användare kan dyka upp strut-assisted taket enkelt genom att lossa förtältet och släppa taket clips. Den egenvikt, eller obelastad vikt, av Freedom Series varierar från cirka 2.000 pund. till £ 2800. Bollen vikt eller vikt på baksidan av dragfordonet, är ca 250 kg.
Sleep Inställningar och Interiör Alternativ

De sovande konfigurationer för Freedom Series varierar betydligt. Ensuite modeller finns tillgängliga, samt modeller med enkel-, dubbel-eller våningssäng. Jayco används pulverlackerad aluminium inramning snarare än trä som inredningen material. Förvaring är tillgänglig under sängar, i köksskåp och i främre bagageutrymmet, eller bålen.
Kök och Power

standard kök paketet ingår en mikrovågsugn, trevägs kylskåp, rostfritt stål med fyra brännare spishäll och grill, samt en rostfri diskbänk. Freedom serien är utrustad med en Setec spänningsomvandlare som kan drivas med antingen en 240-volts eller en 12-volt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/rvs/116976.html

Previous:
Next:

Husbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.