Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Husbilar >> Content

Hur man laddar en Bigfoot lastbil Camper

En lastbil Camper är ett perfekt sätt att njuta av camping erfarenhet utan att behöva av en stor RV enhet. När du köper dig Bigfoot lastbil husbil, måste du lära dig hur du lägger det på din pickup. Den svåraste delen är att rada lastbilen upp med sommarlägret, vilket kan ta några försök att fullända. När den är uppradade, behöver du bara sänka det försiktigt, fäst den på plats och ansluta lamporna. Saker du behöver
Straps Nylon Ratchet
Visa fler instruktioner
1

Placera din lastbil framför Bigfoot husbil med bakluckan inför sommarlägret. Linje flaket upp jämnt med husbil.
2

Kontrollera att de hydrauliska domkrafter på sommarlägret förlängs nog där husbilen är högre än överdelen av din lastbil säng. Detta kommer att säkerställa att du kan backa lastbilen upp utan att repa lack. Addera 3

långsamt tillbaka din lastbil under sommarlägret. Du kan behöva ta några försök på detta så måste du se till att husbilen är jämnt uppradade med flaket. Sluta backa trucken när den främre delen av husbilen är ovanför hytten och den nedre delen vilar bakom förarhytten fönstret.
4

Engagera din avsked bromsen på lastbilen och få ut av hytten. Skaffa en assistent och ställning en person på en sida av flaket och den andra personen på den motsatta sidan.
5

Starta vid den bakre änden av camper och långsamt sänka hydrauliska domkrafter några inches . Du och din assistent bör göra detta samtidigt och sluta samtidigt. Du vill sänka husbilen lite i taget.
6

Flytta till de främre uttagen och två av du bör sänka dem ett par inches. Växla mellan de främre och bakre uttag tills hela vikten av husbil är på lastbilen.
7

Använd nylon spärrfunktion fäster för att säkra den husbil på plats. Dra åt tills spänd men inte för hårt åtdragna.
8

Anslut ledningarna för belysningen. Du vill se till att dina lampor är synliga på både din husbil och din lastbil för säkerhets skull.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/rvs/116974.html

Previous:
Next:

Husbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.