Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Husbilar >> Content

Gör det själv RV Reservdäck Carrier

Om du reser mer än några miles från hem med din RV, med ett reservdäck kommer att spara tid och pengar i samband med att ringa en bärgningsbil. Installera ett däck bärare kommer att hålla din fritid fordonets utsida och ut av värdefull lagringsutrymme. RV reservdäck cariers är billiga och de flesta installation utan borrning eller svetsning och kommer att genomföra en full-size däck för att få dig tillbaka på vägen under en nödsituation. Saker du behöver
bärare RV däck Sida 2 U-bultarna (dessa kan komma med däcket transportör) katalog skiftnyckel som
Visa fler instruktioner
1

Håll RV reservdäcket bärare i centrum av den bakre stötfångaren av RV med den fyrkantiga plattan mot stötfångaren och armen lodrätt uppåt. De två hålen på toppen av den fyrkantiga plattan vara strax ovanför den övre delen av stötfångaren medan de två hålen på undersidan av plattan bör vara strax under botten av stötfångaren.
2

Place den första U-bult runt stötfångaren och sätt in det i de övre och nedre hålen på vänster fyrkantig tallrik. Använd två skruvar och dra åt dem på båda ändarna av U-bult. Placera den andra u-bult runt stötfångaren och sätt in den i hålen på höger sida av torget plattan. Placera muttrarna på de båda ändarna och dra åt dem också.
3

Gör en sista kontroll av position och dra åt alla fyra skruvarna. Börja med de till vänster och gå med dem till höger. För att förhindra att vridmomentet från att flytta den transportör du kanske vill vridmoment ner dem i ett diagonalt mönster som du gör med muttrarna. Börja längst ner till vänster, flytta till övre högra, sedan den övre vänstra och nedre högra. Detta hindrar bäraren från att röra sig utanför centrum.
4

Använd klämman som kom med reservdäcket transportören att montera reservhjulet på bäraren. Wiggle däcket för att säkerställa både däcket och däcket bäraren är säkert på plats.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/rvs/116973.html

Previous:
Next:

Husbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.