Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Husbilar >> Content

Camper Vatten Monteringstrådar Instruktioner

En husbil, fritidsfordon (RV) eller husbil kan du resa med många av de bekvämligheter i ett hem. Men för att göra detta måste du stoppa periodiskt på campingplatser eller parker RV med avlopp och vatten anslutning. En vatten uppkopplingen i synnerhet kan både förse dig med rinnande vatten under din vistelse på campingen och fylla på din husbil färskvatten tank för vägen. Upphakning din husbil till vattenförsörjningen på en campingplats eller RV park är en relativt enkel och okomplicerad process. Saker du behöver
Dricksvatten slang
RV vatten tryckregulator vatten
RV filter
Camping /RV park med vatten uppkopplingar
spraydesinfektion (tillval)
Visa mer Instruktioner
1

Dra sommarlägret upp intill vattnet uppkopplingen på en campingplats eller RV park. Park sommarlägret och kontrollera att den är planat.
2

Spray tappen vatten hookup med desinfektionsmedel spray för extra sanitet. Låt sprayen torka.
3

Bifoga ditt vattentryck regelbundet till vattnet hookup tappen. Det skruvar på precis som en slangkoppling. Detta kommer att skydda din husbil VVS-system från några tryckvariationer i campingens vattenförsörjning.
4

Fäst vattenfilter input munstycket till tryckregulatorn, via den lilla slangen som medföljer filtret. Detta kommer att hålla skräp och föroreningar ur vattnet, vilket gör det säkert att dricka.
5

Skruv ena änden av dricksvatten slangen på filterutgång munstycket.
6 < p> Slå på tappen och köra lite vatten genom slangen för att rensa den om eventuella ackumulerade damm eller smuts.
7

Skruva den öppna änden av slangen på din husbil direkta vattenförsörjning input munstycke. Om din husbil har en kombinerad direkt leverans /vattentank munstycke, växlar ventilen till "direkt användning" läge. Dina sommarlägret handfat och dusch kommer nu köras direkt från externa vatten hookup.
8

Innan du lämnar campingen eller RV park, fylla på din husbil interna färskvattentanken genom att byta slangen från direkta tillförselmunstycket till vattentanken munstycket. Om du har en kombinerad, enda munstycke, kan du stänga helt enkelt sin ventilen till "färskvattentank" läge.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/rvs/116969.html

Previous:
Next:

Husbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.