Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Husbilar >> Content

Specifikationer för en Catalina 285 Coachmen Fifth Wheel

Startade 1964 i Middlebury, Indiana, med Tom, Keith och Claude Corson, har Coachmen producerat över 600.000 fritidsfordon (husvagnar) från den början. Företaget, nu en del av Berkshire Hathaway Company, fortfarande har sitt huvudkontor i Middlebury. Företaget tillverkar husbilar, husvagnar, släpvagnar camping och vändskivor, men inte Catalina modell, som har upphört. Det är fortfarande tillgänglig om upphovsmannens marknaden i 1998 och andra år modell. Elektrisk

Coachmen Catalina 285 bygger på två elektriska system. En inbegriper 12 volts batterier. De ger ström till alla system som är beroende av 12 volt. Det andra systemet är den 120 volts system, för utrustning såsom spis och kylskåp. Du kan komma åt detta system endast när Catalina kan pluggas in i en yttre elektrisk kraftkälla som finns på en RV park. När du använder effektomvandlaren i Catalina, minskar de 120 volt till 12 volt för 12 volt enheter så batterier inte behövs. De 120 volt enheter fungerar på gasol från kapslarna när extern strömförsörjning inte är tillgänglig. En monitor-panelen visar status för batteriet med fyra nivåer: C för laddning - mer än 14.5 volt; G för gott - 12,6 volt till 14,5, F för rättvis - 12 som 12,5 V, och L för låg - 5 till 11,9 volt.
Water System

När du inte är ansluten till ett vattensystem på en RV park eller någon annanstans, utnyttjar Catalina den slutna systemet vattentank. Tankar finns för färskvatten använda tillsammans med ett grått avloppsvatten tank för vatten du använder i handfat och dusch. En separat svart vattentank hanterar toaletten.
Vitvaror

Coachmen Catalina 285 är utrustad med en mikrovågsugn, kylskåp, varmvattenberedare, ugn och spis. Det har också luftkonditionering, en batteriladdare, extra batteri, LP detektor och brandvarnare.
Stabilisatorer

När Catalina når en tillfällig destination, kan du stabilisera, eller nivå, det med hjälp av el-och stabiliseringsmedel uttag. Efter att dra lastbilen borta från det femte hjulet, flytta jacken upp och ner ger utjämning effekt på RV.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/rvs/116967.html

Previous:
Next:

Husbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.