Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Husbilar >> Content

Prowler 5th Wheel Specifikationer

The Prowler vändskiva är ett fritidsfordon (RV) tillverkad av Fleewood RV, ett amerikanskt bolag. Fleewood RV är dedikerade till att bygga husbilar att skryta en innovativ och högkvalitativ design. Den Prowler, vilket är inget undantag till detta manifest är ett femte hjul som ger en bekväm hem med funktionella egenskaper. Standard Funktioner

Prowler vändskiva serien har imponerande standard funktioner som kan vara lockande för dem på marknaden för en RV. Fordon kommer som standard med en 6-liters propan, 110-volts DSI varmvattenberedare som kan hålla passagerarna varm, tog en radio med surroundljud och takmonterade högtalare för underhållning, och attraktiv, skåp panel overhead för gott om förvaring.


Exteriör

Prowler vändskiva s eleganta exteriör levereras komplett med en infällbar uteplats samt en post dörr med en 26-tums radie. De laminerade sidoväggar ger RV extra glöd, medan de tonade glas säkerhet fönster tillåter avskildhet för alla passagerare. Det finns också en TV-antenn på utsidan av fordonet, vilket gör det möjligt för kabel som kan avnjutas på vägen.
Safety

Prowler vändskiva kommer med fyra hjul elektriska bromsar samt en utbrytning, nödbroms systemet för att säkerställa säkerheten. Dessutom erbjuder Fleewood RV kolmonoxid, rök och propan läckagedetektorer standard med Prowler. Passagerare och förare har också säkerheten i en brandsläckare och en 12-volts, GFI-krets skyddssystem.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/rvs/116964.html

Previous:
Next:

Husbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.