Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Husbilar >> Content

Hur man byter ett däck på en Diesel Motor Hem

Alla som någon gång haft en platt däck vet vad en plåga det är att vara kvar sitter på sidan av vägen med en bil som inte kan gå förrän det har reparerats. Flat däck på husbilar och husvagnar kan vara ännu mer av en olägenhet, för om du är i din husbil, är chansen att du är miles hemifrån, och kanske inte ens vet var närmaste däckreparations butiken är eller har något sätt att få till det. Lyckligtvis kan du byta däck på din husbil relativt lätt om du har rätt utrustning och ett bra reservdäck. Saker du behöver Sida 2 RV knektar eller 1 leveler
rörtång
reservdäck
Visa fler instruktioner
1

Sätt din RV i parken och set parkeringsbromsen. Använd rörtång för att lossa muttrarna på problemet däcket, sätta skiftnyckeln över tappmuttem och vrida nyckeln moturs. Bara lossa muttrarna, ta inte bort dem. Detta kommer att göra det lättare att ta bort muttrarna från däcket efter att du har däcket från marken.
2

Position ett jack bakom ryggen däck och den andra framför den främre däcket. Se till att kontakterna är placerade där de kommer att ha ett stabilt grepp på ramen i husbilen. Vissa husbilar kan ha stöttning platser, så kolla din instruktionsbok för däck-byte tips innan du Palla upp fordonet.
3

Lyft däcket i luften med hjälp av domkrafter växelvis. Till exempel, pumpa tillbaka jack upp tre gånger, sedan byta till frontjacket och pumpa handtaget tre gånger. Du kommer att vilja hålla på RV så plant som möjligt när du lyfter upp det. Håll lyfta RV tills däcket är tillräckligt långt från marken som du kan dra bort den och skjut reservdäcket på.
4

bort muttrarna helt och dra däcket rakt av fordonet . Placera det nya däcket på hjulbultarna, dra åt muttrarna och lägre fordonet gradvis tillbaka ner till marken, omväxlande domkrafter.
5

Dra åt muttrarna helt, som arbetar i ett korsvis sätt (åtdragning botten tappmuttem, då man direkt från den, eller den översta tappmuttem, till exempel). Ta bort kontakterna från under fordonet och sätta uttag och dåliga däck borta. Du kommer att vilja få ett nytt däck att ersätta din fritid så snart som möjligt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/rvs/116958.html

Previous:
Next:

Husbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.