Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Husbilar >> Content

Roadtrek Alternativ och funktioner

Roadtreks är fritidsfordon som är utformade för att se ut som --- och köra som --- stora skåpbilar snarare än små bilar, som husbilar är. Detta innebär att de är mindre men också mer bekvämt och billigare i drift. Roadtreks kommer med en mängd funktioner och alternativ för köparen, vilket gör att du kan välja och vraka precis vad du vill istället ha din vill dikteras av Roadtrek. Kök

Ett inslag i en Roadtrek är dess ombord kök. Alla Roadtreks har en spis, mikrovågsugn, kylskåp och ett antal skåp att förvara mat i. Detta gör långresor lättare på din plånbok och hälsa genom att låta dig att packa din egen mat.

Roadtrek kök kan komma med antingen en vanlig mikrovågsugn eller en konvektion mikrovågsugn. Användare kan också välja ett hängande skafferi systemet och inbyggd kaffebryggare.
Badrum

Roadtreks har ett badrum för att spara dig besväret att hitta en rastplats. Samtliga modeller levereras med ett handfat, fåfänga, toalett och dusch. Toaletten behandlar avfallet genom ett Macerator bortskaffningssystem

Badrummet har är standardiserade i alla Roadtreks,. Extra alternativ är inte tillgängliga
Övriga alternativ
<. br>

Du kan skräddarsy din Roadtrek färg. Varje modell har fem olika färgscheman och det finns åtta olika modeller, vilket lämnar 40 olika kombinationer.

Roadtrek köpare också kan välja en platt-TV för sina Roadtrek. Dessa kan vara antingen 17 "eller 19", beroende på Roadtrek modell.

Roadtreks har dubbla sängar densitet skum, som är fem inches tjock. De har också matbord och vind-up antenner TV, varav den sistnämnda är frivilliga. Efter allt, det är meningslöst för en TV-antenn utan en TV.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/rvs/116956.html

Previous:
Next:

Husbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.