Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Husbilar >> Content

Hur koppla in en TV i en husbil till en konverterare

Att underhållning för tv på vägen kan göra nästan vilken lång resa roligare. Tyvärr, med den digitala sändningen konvertering den 12 juni 2009 förlorade många husbil ägare denna lyx. Eftersom campare inte är typiskt ansluten till kabel-eller satellit-system, beror de på den analoga sändningen signal som inte längre existerar. Därför är en converter box behövs för att en TV-signal in i husbil. Göra anslutningen mellan TV: n och converter box är samma på alla analoga TV. Saker du behöver
Skruvmejsel
Koaxialkabel
Visa fler instruktioner
1

Koppla ur TV. Ta det från uppehållsområdet i husbilen. Många husbil husvagn är säkrade på plats med parentes. Lossa och ta bort skruvarna från alla byglar med en skruvmejsel för att lossa på TV och komma åt baksidan. Detta kommer att utsätta ledningar och hamnar i TV.
2

Avlägsna koaxialkabeln som är ansluten till "Antenna In"-porten på baksidan av TV. Dra ut kabeln från porten med handen.
3

Anslut änden av kabeln som just togs bort från TV till "Antenna In"-porten på baksidan av den digitala converter box. Infoga och trycka på änden av kabeln i porten med handen.
4

Fäst ena änden av en annan koaxialkabel till "Antenna OUT"-porten på baksidan av digital omvandlare rutan. Anslut den andra änden av kabeln till "Antenna In"-porten på baksidan av TV. Anslut dessa kablar i deras respektive portar genom att trycka in dem för hand.
5

Byt tillbaka TV i sitt innehav plats i RV. Placera digital converter box i samma anläggning, om det finns utrymme. Annars, förvara den i en annan plan, stadig yta. Stoppa kablarna bakom varje enhet så att de är säkra och ur vägen. Installera om alla konsolerna genom att sätta in och dra åt skruvarna i fästena och tv väggar omslutningen.
6

Anslut converter box till ett eluttag. Slå på den genom att trycka på strömbrytaren.
7

Anslut TV: n till ett eluttag. Slå på den genom att trycka på strömbrytaren. Använd TV: n som vanligt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/rvs/116955.html

Previous:
Next:

Husbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.