Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Husbilar >> Content

RV Tak Air Conditioner specifikation

Kylning ett fritidsfordon tar en hel del makt, och ersätta äldre luftkonditioneringar ofta kräver kunskap om ditt kanalsystem och strömförsörjning. De flesta tak luftkonditioneringsaggregat kommer enkelt konvertera till värmeelement när det behövs, vilket sparar den extra kostnaden för uppvärmning med propan. Flera märken av luft RV tak balsam finns på marknaden, bland dem Coleman, Carrier och Duo Therm. De grundläggande komponenterna och specifikationer för takmonterad luftkonditionering är samma från märke till märke. Kanalsystem

RV tak luftkonditioneringar finns i två grundläggande typer - kanalanslutna och icke genomföras. Kanalanslutna enheter anpassar sig till din husvagnar kanalsystem att luft kan komma ut av ventiler i olika delar av livsrum. En kulvert luftkonditionering enheten kommer att integreras med det befintliga kanalsystemet. Dysa är det bästa valet för att ersätta en balsam RV luft i en modell där kanalisation finns redan. Icke-kulvert taket luftkonditionering enhet kräver inte någon kanal, bara en strömkälla. Icke-kanalanslutna luftkonditioneringar utvisa kall luft direkt från ventilerna på enheten, vilket gör kylningen något mer lokaliserad.
Profil

Rooftop luftkonditioneringar kommer i "vanliga höjd "och" låg profil "stilar. Regelbundna höjdenheter är i allmänhet billigare men skrymmande på taket. Låg profil takenheter är smalare från topp till botten. Om din RV är lång och extra höjd skulle vara ett hinder under körning, låg-profil-enheter är det bästa valet. Låg profil enheter är också mer aerodynamiska. De kortaste enheter tillgängliga är mellan 7 och 8 inches tall.
Kylning kapacitet och storlek

Rooftop luftkonditioneringar har mellan 13.500 och 15.000 British Thermal Units (BTU ) av kylkapacitet, som hänvisar till hur snabbt enheten kyler din RV. Många rooftop luftkonditioneringsaggregat mäta en vanlig 14 1/4-by-14 1/4 inches och väger mellan 90 s och 110 pounds.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/rvs/116954.html

Previous:
Next:

Husbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.