Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Husbilar >> Content

Specifikationer för Jayco 29BHS

Den 29BHS är ett fritidsfordon trim görs av Jayco för sina resor släpvagnar. Jayco tillverkar ett sortiment av RV enheter, inklusive husbilar och campare. En resa släpvagn är en enhet som ansluts till din bil, som rymmer alla aspekter av att leva på resande fot. De specifikationer för en Jayco 29BHS ge detaljer för layouten och sammansättningen av resor släpvagn. Vikt

Resor trailers kommer med vikt beteckningar för dess delar samt en vikt kapacitet. Vikten förmåga avser den sammanlagda vikten enheten tål följd av extra last. Lastkapaciteten för 29BHS är år 2005 pounds, vilket inkluderar passagerare, last och tillbehör som installerats av generalagenten. Denna kapacitet omfattar också en sötvatten kapacitet på 59 liter och en avloppsvatten kapacitet på 32 liter. Den obelastade fordonets vikt är 5495 pounds. Detta är vikten på enheten efter avslutat byggandet på fabriken. Den totalvikt är 7500 pounds, vilka faktorer i de ytterligare 2005 pounds tilldelats lastkapaciteten.
Mätningar

Storleken på en resa släpvagn kan vara viktigt i förhållande till reseplanering. Som med stora handel lastbilar och halvfabrikat, är storleken på en RV en viktig faktor att ta hänsyn till, eftersom det kan påverka din allmänna förmåga att manövrera den. Det finns även separata detaljer att tänka på när det kommer till mycket stora fritidsfordon såsom höjder motorväg underpass och rastplatser stopp. Den 29BHS är 10 fot, 6 inches lång och 30 fot, 5 inches lång. Stugan Interiören är 6 fot, 9 inches i höjd.
Interiör

En queen size-säng ligger på framsidan av Jayco 29BHS. Sängen omedelbara omkrets innefattar ett överskåp, två lådor säng och en tv-hylla. Den centrala delen av enheten består av en soffa som ligger mot väggen på förarsidan. Mittemot soffan är dinette område, som ligger i anslutning till kylskåpet. Det finns en mikrovågsugn bredvid soffan. Ytterligare två överskåp kan hittas ovanför soffan och bredvid mikrovågsområdet, och en mindre overhead skåp vilar över dinette området, som fungerar som en dockningsstation plats för kabel-TV och DVD-ledningar. Badrummet och en våningssäng set ligger i den bakre.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/rvs/116953.html

Previous:
Next:

Husbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.