Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Husbilar >> Content

2004 aerolite Cub Specifikationer

Tillverkas av Aero Coach är 2004 Aerolite Cub den perfekta hem hemifrån för familjer som gillar att resa i lyx och komfort. Dekorerad med massor av sovande utrymme, generös storlek kök och badrum, erbjuder välutrustade Aerolite Cub enormt värde i expanderbara resor trailer klass. Yttre konstruktion och funktioner

Aerolite Cub tak, golv och väggar är uppbyggda av svetsade, laminerad aluminium på en europeisk stil, ultralätt Norco ram. Addera Exterior Utseende och säkerhet

2004 Aerolite Cub har en frisk, elegant utseende med high-end designer grafik. Det har en 26-tums radie posten dörren med posten bistå handtag, infällt lås kombination posten med Deadbolt lås och en inresa steg.
Inredningsdetaljer

Den 2004 Aerolite Cub är rymlig och bekväm med premium dekor accenter som upphöjda paneler på köksluckor, mini persienner med behandlingar designade fönster hela, Congoleum plastgolv och ett glas dekoratör-stil armatur ovanför dinette tabellen. De reversibla dinette sätena är 5 inches tjock för optimal komfort.
2004 Aerolite Cub Models

Aerolite Cub finns i nio modeller i ökande längder, från 16 meter, 11 tum till 25 fot, 11 tum. Samtliga nio modeller är 7 fot, 6 inches bred. Varje modell har en unik planlösning med variationer i totalvikt rating och lastkapacitet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/rvs/116951.html

Previous:
Next:

Husbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.