Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Husbilar >> Content

Hur du manuellt styra det femte-Wheel Slide

En vändskiva är en typ av fritidsfordon (RV) eller släpvagn som dras av en pickup som har en dragkrok monterad bak på flaket. Vissa vändskivor har slide-outs som sträcker sig från trailern, skapar mer utrymme inuti. Den utdragbara ofta drivs elektriskt, men kan uppleva ett problem på grund av strömavbrott eller elfel, vilket resulterar i behovet av manuell drift. Manuell drift kräver att du slår en vev vändas och kräver viss muskelstyrka. Saker du behöver
Vev eller hylsnyckel
Visa fler instruktioner
1

häng den femte hjulet trailer från lastbilen och korrekt nivå släpet. Detta steg måste slutföras innan utvidga slide-out för att inte orsaka skador på fordonet.
2

Leta vevaxeln krävs för att manuellt manövrera bilden. Det bör finnas nära botten mitten av slide-out på utsidan av det femte hjulet. Veven över vevaxeln
3

Place och vrid vevaxeln moturs tills slide-out är helt ute. Veven borde ha kommit som en del av din vändskiva verktygslåda vid köptillfället. Om du inte kan hitta veven, kan du använda en hylsnyckel.
4

Kör in slide-out när du är redo att resa. Placera veven över vevaxeln igen, denna gång vrida vevaxeln medurs tills kanten av slide-out är inte längre skjuter ut från släpvagnen. Kanten på slide-out borde vara även med släp.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/rvs/116946.html

Previous:
Next:

Husbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.