Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Husbilar >> Content

Hur vinterförbereder en Forest River fritidsfordon

The Forest River RV, som de flesta husvagnar, måste vinterbonade om du bor i ett kallt klimat. Kalla temperaturer kan frysa vattnet i rören och orsaka permanenta skador på VVS. Rör kan explodera och skada insidan av fordonet. Om du inte är bekant med vinterförvaring processen, kanske du vill ta din RV till Forest River återförsäljare för att säkerställa att du korrekt förbereda ditt fritidsfordon för lagring under vintern. Felaktigt vinterbonade fordon kan lida allvarlig skada. Saker du behöver
vinterförvaring slang
Oljefilter
1 gallon RV frostskyddsmedel
Batterivätskan
Batteriladdare
Visa fler instruktioner
Chassi

1

Ta huset batterierna. Dessa är de blybatterier som sitter i de inre delarna av RV, såsom ljus och mikrovågsugn, inte motorn batteriet. Batteriet varierar med olika din specifika modell av Forest River RV. Kontrollera din bruksanvisning för extra guider på förbrukningsbatteriet plats.
2

Toppa vätskenivån i batteriet och ladda batterierna med laddaren som medföljde RV.
3

Förvara batterierna i en ren, torr plats som håller en rimlig temperatur, såsom byrå för ett sovrum.
4

Byt filter och olja i generatorn. Öppna generatorn och ta bort filtret och oljerör. Kassera det använda filtret och den använda oljan. Häll ny olja i röret. Installera det nya filtret och placera oljan röret tillbaka till sitt ursprungliga läge. Addera VVS
5

Dra ur strömsladden för vattenförsörjningen.
6

Stäng alla kranar i Forest River RV. Spola toaletten två eller tre gånger för att tömma vattnet. Kontrollera färskvatten och spillvattentank att säkerställa att de är tomma.
7

Vrid LP ventil gastillförseln till läget av. Vrid ventilerna som ansluts beredaren, vattenpump och färskvattentank till avstängt läge. Leta röret ovanför varmvattenberedaren. Öppna dess matarledning. Sätt i ena änden av vinterförvaring slangen. Placera den andra änden av slangen i en behållare av frostskyddsmedel.
8

Tryck vattenpumpen hoppa över till "On" läge. Vrid kranen diskbänken så att vattnet rinner. Upprepa för badrum kranar och andra kranar i ditt Forest River RV. Låt kranar att köra i ungefär fem minuter och spola toaletten. Stäng alla kranar och stänga av vattenpumpen. Ta bort slangen.
9

Häll ca 1 dl av frostskyddsmedel i varje avlopp.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/rvs/116942.html

Previous:
Next:

Husbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.