Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Husbilar >> Content

Hur du använder RV kabelsläpkedjor Snow

Snökedjor (som ofta är faktiskt metallkablar, snarare än faktiska länkar Chain) wrap runt ett fordons däck för att ge dem mer grepp på snöiga vägar. De är en viktig säkerhetsåtgärd för RV förare som vill ta sin RV upp i bergen eller längs småvägar på vintern. Utan dem, är en stor och tung RV riskerar att förlora kontrollen, speciellt på hörnen. Instruktioner
1

Hitta ett stort, plant utrymme att dra av vägen in. Du kommer att behöva ett utrymme på minst 20 känsla längre än din RV, att tillåta 10 meter rörelse framåt och bakåt.
2

Stäng av din RV och dra åt parkeringsbromsen. För att säkerställa att det inte flyttas när du är nära till hjulen, lägg träklossar mot däcken. Om det finns någon lutning på parkeringen, är det särskilt viktigt, eftersom din RV kan skifta och skada dig.
3

Gräva ut någon snö som staplade runt hjulen.

4

Dra ut dina snökedjor och släta ut dem, se till att de inte är vridna. Lägg sedan ner dem i snön bakom dina drivhjul om din RV är bak-wheel-drive, eller framför dina drivhjulen om du har front-wheel-drive RV. Om kedjorna har en dubbade sidan borde det vända nedåt för att kunna greppa snön. Kedjorna måste lindas runt drivhjulen, eftersom de gör det mesta av arbetet. Dra bort träklossar under ditt hjul och drag ändarna av kedjorna fram tills de sitter
5

där däcken möter marken.
6

klättra in din RV, släpp parkeringsbromsen, slå på motorn och köra framåt eller bakåt långsamt tills hjulen är centrerade ovanpå kedjorna. Du kommer bara att behöva flytta bilen 2 eller 3 meter.
7

i parkeringsbromsen igen och stänga av RV.
8

Klättra ner från stugan till hjulet vara fastkedjad. Ta tag i båda ändarna av kedjan och dra dem uppåt, inslagning kedjan runt hjulet. Ena änden kommer att ha en stängningsmekanism som fäster till den andra änden. Fäst ihop dem, sedan gå vidare och göra samma sak med de andra kedjorna.
9

Leta metallen krokar på sidorna av slirskydd. Dessa är vanligtvis fäst vid en gummi slinga på utsidan av kedjan. Klipp i krokarna i diagonala utrymmen i slitbanan av däcket på navkapsel sidan;. De kommer att hålla kedjan från att förflyttas när du börjar köra
10

Kör en mil eller två, och sedan dra över och kontrollera att dina kedjor är tätt runt hjulen. Lösa kedjor kan skada underredet av RV och kommer inte att ge ordentlig dragkraft.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/rvs/116929.html

Previous:
Next:

Husbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.