Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Husbilar >> Content

Hur du ansluter en '96 Coleman Tält Trailer

Även instruktionerna för att ansluta dina '96 Coleman tält Trailer är enkla, är det viktigt att följa varje steg noggrant. Mer än en miljon olyckor har inneburit resor släpvagnar sedan 1975, enligt National Highway Traffic Safety Administration. Många erfarna campare använder en checklista för att se till att de är korrekt ansluta sina släp varje gång de koppla upp. Innan bogsering ditt tält släpvagn, kontrollera att din bil och dragkrok är klassade för att dra brutto släpvagnsvikt. Kontrollera också att bollen på hitch är rätt storlek för din Coleman tält släpvagn. Instruktioner
1

Förbered din släpvagn genom att veva tungan upp högre än bollen på din bogsera fordon. Dra kopplaren spärr uppåt till det öppna läget. Kontrollera att säkerhets kedjor och elsladd är från marken och ur vägen.
2

Tillbaka din bogsera fordon noga på tungan av trailern. En andra person som står bredvid släpvagnen kan hjälpa, men detta är inte ett krav. Placera bollen av skumt direkt under vagnens koppel. Ta din tid och kör sakta när du backar in i positionen. Ställ in parkeringsbromsen på dragfordonet.
3

Veva på släpet jack att sänka kopplaren på bollen. Eftersom tyngden skiftar från uttaget till tungan, kopplingen kommer sits själv helt över bollen. Fortsätt att vända släpet uttaget tills domkraften befinner sig på marken och helt upp, och sedan lagra jack för resor.
4

Sänk kopplingen spärren för att säkra kopplingen över bollen. Se till att denna spärr är helt stängd. Placera ett hänglås eller släpvagn lås i spärren för att säkerställa att det inte kommer att öppna under tältet släpvagnen är i släptåg.
5

Fäst säkerhetskedjorna från tältet trailer till dragkrok på din bogsera fordon. Klippen på kedjorna ska stänga helt på skumt. Om kedjan drar marken, linda den runt dragkroken tills den är lämplig längd.
6

Passa in stiften ur elsladden om tältet trailer till kontakten på din bogsera fordon. Sätt i kontakten helt. Kontrollera att blinkers, varselljus och bromsljus på tält släpvagn alla reagera därefter. Anslut break-away kabel, om det finns någon.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/rvs/116928.html

Previous:
Next:

Husbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.