Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Husbilar >> Content

1989 Roadtrek Specifikationer

Roadtrek tillverkar klass B fristående husbilar som kör som skåpbilar eller terrängbilar (SUV). Deras valspråk är "Fuel Efficient husbilar Du älskar att köra". Deras husbilar återspeglar deras grundare Jac Hanemaayer vision av en lätt-till-enhet fordon som också kunde innehålla hemmets bekvämligheter. Nu drivs av hans son Jeff, tillverkade bolaget under 2006 sina 20.000 hem th motor. 1989 års modell representerar ett år i en historia som går tillbaka till slutet av 1970. FRISTÅENDE

Många av de specifikationer som finns i 1989 bruksanvisning avser funktioner som gör det Roadtrek fristående, det vill säga, allt en resenär behöver kan hittas i husbilen. Apparater såsom kylskåp och spis, luftkonditionering enheter och ett badrum med dusch möta denna specifikation. En generator ger tillräcklig kraft. Fordonet har också en stor anläggning tank för gråvatten från dusch, handfat och en separat tank för det svarta vattnet avfallet från toaletten. En tredje stor tank rymmer sötvatten för handfat och dusch användning. Detaljerade instruktioner finns i handboken ger vägledning om omhändertagande av avloppsvatten och påfyllning av färskvatten.
Motor

19-fot långa 1989 Roadtrek kom utrustade med en Dodge 318 motor. Mer än 20 år efter att produktionen fortsätter motorn att tillhandahålla pålitlig service och ger andrahandsvärde.
LP Gas

Denna gas innesluten i en tank ger energi för matlagning. Specifikationerna för hantering av gasen är tydliga på grund av faran från explosionen om gasläckor. Enligt instruktionsboken gas läcker luktar som ruttna ägg. Husbilen ska evakueras och lämnas öppen tills källan till läckan hittas och åtgärdas. Påfyllning av flytande propan tank bör överlåtas till proffs.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/rvs/116924.html

Previous:
Next:

Husbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.