Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Husbilar >> Content

Hur gör jag dra en 2005 Hyundai Tucson Bakom en RV?

I den andra produktionen år av Hyundai Tucson, omfattar 2005 modellen många attraktiva funktioner för en fiberkabel bil. Sittplatser för fem och god bränsleekonomi gör detta ljus SUV perfekt för dagsturer och springa ärenden. De två-hjulsdrift Tucson kan vara platt-dragna vid regelbundna motorvägshastigheter utan att garantin upphävs eller lägga till specialeffekter delar endast när den har en manuell växellåda. Utrusta din Tucson med en egen bottenplatta innan bogsering. En pump för att cirkulera transmissionsolja kan läggas till Tucsons med en automatisk växellåda, om så önskas. Saker du behöver
dragkrokar
Visa fler instruktioner
1

Verifiera att bogsering rating för din RV är över vikten på din bogsera bilen. A 2005 Hyundai Tucson med en manuell växellåda och tvåhjulsdrift har en tjänstevikt på 3,240 pounds. Lägg i vikt draganordning, tillägg till Tucson, och objekt som lagras i SUV för att beräkna din totala vikt.
2

Kontrollera vikten betyg på din RV: s skumt. Detta betyg kan inte vara samma som din RV dragkapacitet. Leta efter stämplat direkt på dragkroken. Som med RV, detta betyg företrädesvis bör vara högre än din totala bogsera vikt.
3

Jämför höjden på din skumt med höjden på dragkrokar. Lägg en droppe mottagare om du inte kan hålla dragkrokar nivå när de är kopplade till RV.
4

Anslut dragkrokar från RV till Tucson genom att följa tillverkarens anvisningar. Koppla elsladden för bromsljus i uttaget nära RV skumt. Fäst säkerhet kablar eller kedjor från Tucson till RV skumt.
5

Flytta Tucson transmission i friläge, och släpp parkeringsbromsen. Vrid nyckeln till "Off" icke-låsande läge.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/rvs/116916.html

Previous:
Next:

Husbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.