Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Husbilar >> Content

Hur man tar bort en RV slideout

En RV slideout är en annan avdelning som kan läggas till RV för att ge mer utrymme till det inre av fritidsfordon när den är parkerad . Ta bort en RV slideout är mycket enklare än att installera det , men det kräver ändå lite hjälp från arbetsföra vänner som det utskjutbara facket kommer att vara stor och tung . Oavsett om du har en hydraulisk utskjutbar eller ett rack - and- pinion slideout kommer borttagning det utskjutbara enheten vara mycket lika . Saker du behöver
2 pallbockar
Skruvmejsel
Wrench - tillval
Visa fler instruktioner
1

Tryck ut utskjutbara fack som om du var kommer att använda det extra utrymmet på en camping resa eller någon annan fritidsaktivitet .
2

Sätt pallbockar vid slutet av det utskjutbara facket längst från RV för att hålla facket på plats när du ve loss den från RV .
3

bort stiftet på kuggstångsdrivna eller hydrauliska ställningar som stoppar det utskjutbara facket glider helt bort från RV . Använd en skruvmejsel eller skiftnyckel för att lossa stiftet .
4

Använd minst fyra arbetsföra vänner att hjälpa dig att avsluta glidande ut det utskjutbara facket och sänk försiktigt ner facket till marken .
< br > Addera .from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/rvs/116913.html

Previous:
Next:

Husbilar

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.