Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Husbilar >> Content

Hur fixar RV plasfönster

med en RV kan vara ett bra sätt att resa och campa samtidigt föra hemmets bekvämligheter med dig. Men som ett hem, har en RV grundläggande underhållsbehov. Fönster reparation kan vara vanliga, särskilt om din RV lagras i en kall plats i månader i sträck utan någon användning. Hårt väder kan bryta förseglingen på rutorna i en RV fönster. För att undvika läckage eller utkast, är det viktigt att hålla fastställande av dessa läckor i rutorna. Att reparera en trasig dubbel-rutan fönster i en RV är detsamma som att reparera en enda ruta fönster. En dubbel-rutan fönster kommer att vara tjockare och tyngre, men båda typer av fönster sitta densamma i fönsterkarmen av en RV. Saker du behöver
Skruvdragare
stjärnskruvmejsel
SPACKEL cup
Sug med handtag (tillval) katalog Phillips borr
Butylband
silikon täta
Craft kniv
Visa fler instruktioner
1

bort några fönster behandlingar som kan vara på fönstret. Ta också bort eventuella gardinstänger eller persienner fästen som lätt skulle kunna komma i vägen. Ta bort alla skruvar som håller dessa bitar på plats, dra sedan bort dem från fönstret.
2

Ta bort den inre trim av fönstret. Ta bort alla skruvar som kan hålla trim på plats. Använd en borrmaskin och en stjärnskruvmejsel lite att göra detta, dra sedan bort den från dubbel-rutan fönster. Fönstret kommer att lossna när listen bort. Du kan behöva ha något sätt att hålla fönstret när trim avlägsnas. En sugkopp med ett handtag kommer att vara till hjälp om den är ansluten innan du tar bort trim.
3

bort dubbel-rutan fönster från ramen. Använd en spackel för att skrapa några tätningsmedel från runt fönstret. De kan orsaka fönster för att hålla sig på plats tills den tas bort.
4

Skrapa eventuella överskjutande tätningsmaterial eller kitt off av fönsterkarmen. Använd spackel återigen att göra detta.
5

Ansök butyltejp mot fönsterkarmen. Applicera extra i området för den läckande rutan. Se till att ytan är torr och ren vid tillämpningen bandet.
6

Placera dubbel-rutan fönster tillbaka i ramen. Använd en sugkopp med ett handtag att hålla fönstret på plats om det behövs.
7

tillbaka trim runt fönsterkarmen. Använd en Phillips-head borr på en borrmaskin för att ersätta skruvarna som håller klädseln på plats.
8

Ta bort överflödigt butyltejp. Använd en farkost av brukskniv att göra detta.
9

Applicera täta till fönstret där den möter ramen. Använd en fogtätning pistol för att sprida en sträng av täta för att täta fönster.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/rvs/116912.html

Previous:
Next:

Husbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.