Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Husbilar >> Content

Coachman Catalina Specifikationer

The Coachman Catalina raden av produkter har en vädjan för första gången campare till camping entusiaster. Dessa fritidsfordon prissätts aggressivt så att även om du är på en budget finns det en produkt som är rätt för dig. Kusken linjer täcker alla modeller från fällbara campare till klass A husbilar. Sedan dess första produktionsåret Coachman har producerat över 600.000 fritidsfordon. Camping i Comfort
Modern förskott till campare gör resenärerna känner sig som om de vore hemma på vägen.

Coachman Catalina erbjuder 17 olika planlösningar att rymma dagens moderna familjen. Interiören erbjuder en digital-TV-antenn, uppkopplingar kabel och brasilianska körsbär skåp. Pentryt levereras komplett med antingen en två-eller tre-brännare sortiment, gas eller elektrisk kylskåp och en akryl bostads-stil handfat. Dessutom ingår en 6-liters gas varmvattenberedare, krok ups för stadens vatten-och dubbla 20-kilos propan gasflaskor med tillsynsmyndigheter. Badet är bekväm med sin stora handfat och marin toalett med foten flush. Sovrummet är smakfullt inredda med en premie vintergröna sovsystem, under sängen förvaring och lyxiga behandlingar fönster.
Måtten inuti RV kan göra stor skillnad
modell specifikationer.

Catalina erbjuder 15 olika modeller i sortimentet. Varje modell har en sötvatten kapacitet på 46 liter. Basen vikt kapacitet varierar från £ 4796. till £ 7378. och det redovisade kapacitet varierar från £ 1232. till £ 3423. Den Hitch viktintervall från 590 pund. till £ 1065. Interiören höjd för alla modellerna är 81 inches medan den yttre höjden varierar från 10,7 inches till 11,1 inches. Varje modell levereras med antingen en 20K eller 30K BTU självantändning ugn med väggen termostat. De lägerdeltagare med 15-tums radialdäck med undantag för två modeller som är utrustade med 14-tums radials. Den sidoväggar, golv och tak är isolerade med R-7 glasfiber isolering.
Säkerhet och andra alternativ
Säkerhet är en avgörande faktor när man köper en husbil för familjen.

Coachman Catalina har en mängd säkerhetsfunktioner såsom brandvarnare, kol larm kolmonoxid och G55-rated säkerhetsglas fönster. Det finns också många andra alternativ att välja mellan. Några av alternativen är utanför syrafast högtalare, främre diamantplatta och en Hide-a-bäddsoffa. Det finns också tillval paket tillgängliga. Plus paketet ingår en utedusch, 6-liters elektrisk tändning varmvattenberedare och uppvuxen-panel vipportar kök. Komforten paketet ingår ett handfat lock och surroundljud.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/rvs/116909.html

Previous:
Next:

Husbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.