Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Husbilar >> Content

Hur Refill en färskvattentank Under en RV Trip

En av de stora bekvämligheter för att ha en RV är det sötvatten system som levererar vatten för matlagning och bad. På grund av den begränsade tillgången på tanken, behöver sötvatten fyllas på regelbundet när enheten inte är inställd på en camping med uppkopplingar. Det finns många ställen att fylla en färskvattentank under en RV resa. Saker du behöver
Freshwater tillförselslang
tryckregulatorventil
Sanitizer
ren trasa
Visa fler instruktioner
1

Placera ventilen sötvatten intaget innan du startar resan. Detta kommer att vara en kvinnlig anslutning monterad på sidan av RV exteriör, längs den nedre kanten eller inne i en liten ytterdörr.
2

Hitta en färskvattenledning. Många bensinstationer och långtradarcaféer erbjuder stationer RV dumpa och ge tillgång till färskt, drickbart vatten. Om det inte finns en dump station och du bara fylla upp, fråga om du kan fylla din färskvattentank innan du pumpa din gas. Om de säger nej, gå någon annanstans. De flesta kommer att ge tillstånd om du gör det klart att de kommer att förlora bensin försäljning om de vägrar. Många campingplatser kan du fylla din tank för en liten avgift om du inte vistas med dem.
3

Fäst den manliga änden av sötvatten slangen till tryckregulatorn och skruva regulatorn i den kvinnliga anslutning av er färskvattentank.
4

Rengör vattenförsörjning tapp med desinfektionsmedel, inifrån och ut. Torka med trasan och fäst slangen.
5

Öppna utbudet tappen och fylla tanken. Om din RV inte är utrustad med en vatten-tank mätare eller du kan inte se vattennivån i tanken när den fylls, lyssna för vattnet att sluta köra, vilket indikerar att tanken är full. Stäng värdet och koppla loss slangen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/rvs/116907.html

Previous:
Next:

Husbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.