Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Husbilar >> Content

Hur får svarta streck Off av en aluminium Trailer

Svarta streck på din aluminium släpvagn kan bildas när regn eller dagg orsakar smuts, uppbyggd och rester löpa från vagnens tak ner sidorna av trailern. Regelbunden rengöring av tak och sidor kommer att bidra till att minska eller eliminera de svarta ränder. Men rengör dem så snart som möjligt om de redan har bildats eftersom ju längre streck sitter på aluminium och tjockare de är, desto svårare kommer de att vara att ta bort. Det kan ta flera försök att avlägsna alla spår av ränder. Saker du behöver
Smörjsystem bespruta
Bucket
Mild, flytande bil tvål
rengöringssvamp
Slang
RV tvätta produkt
Visa fler instruktioner

1

Spray en smörjande spray på de svarta ränder. Låt produkten fungerar i de stråk i upp till 10 minuter, beroende på hur tjocka de är.
2

Fyll en hink med varmt vatten och en mild flytande tvål, t.ex. diskmedel eller handtvål . Doppa en stor bil svamp i tvålvatten och gnugga svampen över svarta ränder. Detta fungerar för att ta bort ränder och rester kvar från den smörjande spray.
3

Skölj tvålvatten utanför aluminium släpvagn med en slang. Om svarta streck fortfarande vidare till steg 4.
4

Köp en produkt RV tvätt för att ta bort svarta ränder. Blanda lika delar renare med varmt vatten i en sprayflaska. Spraya produkten på svarta ränder. Låt det fungera i de stråk för den tid som anges i tillverkarens anvisningar, vanligen omkring 10 till 15 minuter.
5

Späd 1/4 gallon RV tvätt i 1/2 liter varmt vatten . Doppa svampen i rengöring blandningen och gnugga den på de svarta streck för att avlägsna eventuella strimmor och rester kvar från RV tvätta.
6

Skölj tvålvatten utanför aluminium släpvagn med en slang. Upprepa efter behov tills de svarta streck tas bort.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/rvs/116906.html

Previous:
Next:

Husbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.