Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Husbilar >> Content

Hur man reparerar en värmare RV Gas

Syftet med en RV gas värmeelement är att ordentligt värma den lagrade vatten som används för dusch och handfat. Även om processen för att reparera en gas värmare kan vara tidskrävande, kommer pengar att sparas genom att inte behöva ta RV till en mekaniker. Kostnaden för arbete och delar kan bli dyrt. The Duck Tec hemsida förklarar att för att avgöra varför gasen värmaren inte fungerar korrekt, måste en rad delar kontrolleras och rengöras hela reparationen, inklusive piloten ljus och gas anslutningen. Saker du behöver
Phillips skruvmejslar
Flathead skruvmejslar
mutterdragare
Ficklampa
Piprensare
Lättare
Visa fler instruktioner
1

Ta bort panelen piloten ljuset i syfte att få tillgång till gas värmeelement. Vrid ventilen för att vända på gasen i RV. Rengör värmaren ventiler och ta bort allt damm som har byggts upp. Varmvattenberedaren Review hemsida säger att använda en tändare för att testa om piloten ljuset fungerar genom att hålla lågan vid slutet av styrröret.
2

Stäng av gasen och ta bort styrröret om piloten ljuset gick inte att starta. Använd piprensare upprepade gånger för att rengöra insidan av styrröret. Säkert skruva piloten röret tillbaka på gas RV värmeenheten.
3

Vrid ventilen för att öppna gastillförseln. Försök att tända piloten ljuset igen med tändaren. Kontrollampan ska fungera effektivt när alla damm och skräp har tagits bort från värmesystemet.
4

Kontrollera alla tätningar runt de olika delarna på tanken innan avtalet reparationsprocessen. Även om det kommer att finnas en viss mängd av kondens, kontrollera eventuella läckor. Applicera vattenfast fogar runt några sälar som upplever läckage och förstärka alla fogar som har torr och sprucken över tiden. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/rvs/116902.html

Previous:
Next:

Husbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.