Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Husbilar >> Content

Hur man installerar en 5th Hitch Wheel Trailer

Installera ett femte hjul dragkrok till din bil kan du bogsera din mobil lägenhet med lätthet så länge som din Hitch är korrekt installerad. Försök inte att dra en släpvagn som matchar eller överskrider bärförmågan av dragfordonet, möjliggör en 20 procent fudge faktorn kommer att se till att du säkert bogsera kan din vändskiva utan alltför bär upphävandet av din lastbil. Vändskiva dragkrokar montera till mitten av flaket och ge starka bogsering anslutningar. Saker du behöver
Vändskivskoppling kit
Drill
3/8-tums ratchet, förlängning och uttag
Torx huvudet Hylsnyckelsats
1/2-tums Ratchet och Hylsnyckelsats
2 1/2-tums hålsåg bit
Visa fler instruktioner
1

Använd en 3/8-tums spärrnyckel med en förlängning och en Torx head socket för att skruva isär avgasvärme sköld från undersidan av flaket.
2

Skjut Vändskivskoppling satsens bakre tvärbalk i mellan toppen av ramen skenan och botten av bädden av din lastbil. Använd en 1/2-tums Ratchet och uttag för att lossa bultarna säng montera om den sitter för hårt för att glida i den bakre tvärbalken. Upprepa detta steg med den andra under-sängen tvärbalk. Unbolt din lastbil controller fabrik broms från förarsidan rambalk med en 3/8-tums Ratchet och uttag om din lastbil är utrustad med en.
3

Skjut ram fästena från Hitch kit på utsidan av ramen bakom däcket. Använd 3/8-tums Ratchet och uttag för att löst skruva dem på plats. Använd skåran i sidan fästet som ligger i linje med flaket centrum fyrkantsrör som hjälper dig att justera den. Passa in fästena på sidan av ramen med hålen i tvärbalkarna från Steg 2. Bolt dem tillsammans med 3/8-tums Ratchet och uttag.
4

Trä spetsiga bulten (medföljer dragkrokssatsen) genom hålen på undersidan av tvärbalkarna så att den spetsiga avsluta pekar mot botten av lastbilens flak. Dra åt bulten hela vägen ner så att det gör gupp i golvet i flaket.
5

Bifoga en hålsåg till en borr och lokalisera knölar på golvet i flaket skapas i Steg 4. Placera mitten av hålet såg på knölen. Borra ut fyra 2 1/2-tums hål i flaket golvet. Ta bort de cirkulära puckar ur dragkrokssatsen, placera dem i hålen och montera dem med en spärr, Torx huvudet socket och bultarna som ingår i satsen.
6

Dra alla bultar ordentligt. Har en assistent hjälpa dig plocka upp skumt och placera den på de cirkulära puckar knutna till flaket. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/rvs/116899.html

Previous:
Next:

Husbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.