Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Husbilar >> Content

Hur Wire en solpanel Trailer

För människor som gillar att campa i husvagnar och släpvagnar resor, som har tillräckligt med kraft för att driva dina apparater för längre vistelser kan vara en svår sak att komma med, speciellt om du bor på en plats som inte har trailer uppkopplingar lättillgängliga. Solpaneler är ett bra alternativ i detta fall, ger den extra kraft som behövs för en förlängd vistelse. De är lätta att installera själv och ledningarna är enkla att följa. Saker du behöver
Solpaneler
motorsåg
Drill
skruvmejsel
trådband downs
kartong
Måttband
Visa fler instruktioner

1

Redo trailern för installationen genom att koppla från coachen batteri och landström sladd. Täck panelerna med kartong eller skum ombord för att förhindra att en avgift från att genereras under installationen och kabeldragning process.
2

Montera skivorna på taket av släpvagnen med den korta änden vänd framåt, att se att säkra alla fyra fästskruvar och bind-ner alla lösa trådar. Kom ihåg att montera panelen till ett område som kommer att ha enkel tillgång till ledningar. För vissa släp, nära kylskåpet Vent är en perfekt plats eftersom det ger en prefabricerad sätt för ledningarna att gå in i släpet.
3

Inne i trailern, hitta en plats att montera regulatorn och visa panelen för ditt system vilket gör att det är nära där trådarna in i släpet, antingen inne i väggen, eller i en säkrare plats som t.ex. kylskåp vent.
4

Skär ett hål i väggen där du ska installera regulatorn. Se till att ta riktiga mätningar för att inte skära hålet för stort eller för litet. Mata ledningarna från panelerna genom öppningen för anslutningen.
5

Anslut solpanelen och ledningar batteri till regulatorn, kontroll för att se till att du har rätt polaritet.
6

Använd den mest direkta säkra vägen från panelen till batteriet. I fallet med installation av panelerna nära kylskåpet, mata trådarna hela vägen ner kylutrymmet och ut till batteriet. Anslut kablarna till batteriet igen och se till att kolla din polaritet.
7

Tryck regulatorn panelen på plats om du inte redan har gjort det under trådmatningsporten processen och ditt projekt är klart.
Addera ditt .from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/rvs/116893.html

Previous:
Next:

Husbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.