Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Husbilar >> Content

Installation av RV Covers

Solljus, snö och de flesta väder i allmänhet kan vara skadligt för din RV. Skydda din husbil eller resa släpvagn genom att täcka taket med en cover, men glömmer att använda en plast eller duk tarp, ibland dessa gör mer skada än nytta. En RV locket är gjort av ett speciellt material som andas, ännu blockerar vatten och solljus. Den kan installeras i cirka 15 minuter med antingen stående på din RV eller med hjälp av en trappstege. Även om du kan göra det själv, är det lättare om du har någon som hjälper dig. Saker du behöver
rep eller snöre
Trappstege
Visa fler instruktioner
1

Tvätta och torka din RV helt, se till att ta bort all smuts, löv eller barr från toppen av RV. Inte bara detta börjar du med en ren RV nästa camping säsongen, men skjuta ett lock över skräp kan repa ditt tak.
2

Placera rullas upp RV lock på baksidan av RV och slips ett rep till slutet. Klättra upp för stegen, håller på till slutet av repet eller knyta den till en bältesögla. Repet bör vara tillräckligt lång så att den ännu inte drar loss det från marken.
3

Dra RV locket försiktigt på toppen av taket. När locket lyfts från marken, bör det också rulla. Fortsätt att dra tills hela locket är på toppen av taket.
4

Sprid ut locket och rulla sidorna.
5

Skjut kanterna på RV täcka över sidan av RV. Var mycket försiktig när du arbetar nära kanten av din RV: s tak. Om någon arbetar med dig på marken, kan de dra på de bifogade remmar för att hjälpa rulla RV över sidorna. Upprepa samma sak med den främre.
6

Rulla locket över den bakre delen av RV, dra locket över stegen. Om du inte känner dig bekväm stående på stegen medan manipulera locket, då du kan stå på en stege.
7

Gå runt utsidan av RV och se till att locket är helt utrullade, och hänger hela vägen ner framsidan, baksidan och sidorna.
8

Fäst RV täcka med bifogade remmar. Ena sidan redan är ansluten till locket. Kasta den lösa sidan nedanför RV, och fäst den på den andra sidan av luckan. Cinch ner bandet tills locket är tätt.
9

Lokalisera de två flikarna på baksidan av RV omslaget. Om de är närvarande, kommer dessa att vara halvvägs upp sidorna och innehåller ett litet hål. Trä linan medföljer locket genom detta hål. Knyt den, sträng till den andra sidan, och använd repet för att sträcka på RV täcka. Locket bör nu vara helt snugged ned, utan lösa delar för vinden att fånga.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/rvs/116891.html

Previous:
Next:

Husbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.