Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Husbilar >> Content

Hur vinterförbereder en Seasonal Mobile Home

Husbilar används för att bara komma ut under våren och sommaren. Några äventyrliga folks skulle driva sin husbil användning in på hösten. Men nu motor-husägarna slå i väg med sina hem-away-from-home under hela året. Den vinterförvaring av en husbil innan de lämnar värmen i garaget är viktigt att se det kalla vädret inte orsakar några skador på fordonet och förstöra resan. Saker du behöver
Plast värmekrympning fönster Film fön
Tape
Expanderbar skumisolering
skum pipe rör isolering
Komprimerbar gummi gummilister
Show Fler Instruktioner
Windows
1

Stop värmeförlusterna genom fönstren. Med en hjälp av en annan person, rulla ett plastskikt fönster krympplast över insidan av fönstret. Se till att det sträcker sig bortom alla fönster kanter med ½ tum.
2

Håll plasten tillfälligt på plats med tejp vid varje hörn. Addera 3

Använd en hårtork för att krympa plasten runt fönstret. Flytta torktumlaren och tillbaka snabbt tills plasten har blivit tätt och det finns inte några rynkor. Vara noga med att inte stanna på ett ställe för länge eller torken kommer att göra ett hål i plasten och du kommer att ha börja om.
4

Ta försiktigt bort tejpen i hörnen om så önskas.

Pipes
5

Leta efter luckor i och bakom skåpen i husbilen. Dessa gap ofta gå hela vägen till den yttre väggen av husbilen om rör eller elektriska ledningar passerar genom området.
6

Spray expanderande skumisolering på dessa områden för att täta upp luckorna och stoppa utströmning av varm luft.
7

Wrap rör i skum isolerad slang där så är möjligt för att förhindra frysning.
8

Håll dörr av skåp där rör löper glänt något så att värmen från kabinen att cirkulera intill rören. Addera dörrar
9

Stäng av alla lampor i husbilen och titta längs kanten av dörren med det stängt På en solig dag. Om dagsljus kan ses i hörnen eller längs botten av dörren, kommer det att finnas en stor förlust av värme.
10

Öppna luckan och ta ur tillverkarens gummilister.

11

Installera ett väder gummi kompression strippning längs strejk området dörren sylt. Denna gummilister kanske kräver lite mer ansträngning för att stänga dörren, men det kommer att komprimera runt kanterna på dörren resulterar i en tät läckfri tätning.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/rvs/116886.html

Previous:
Next:

Husbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.