Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Husbilar >> Content

Specifikationer för 2007 Forest River Puma 259RBSS

The Forest River Puma 259 - RBSS är ett fritidsfordon , RV , även känd som en husbil eller husvagn . Detta fordon är utrustat med ett vardagsrum och bekvämligheter som du normalt hittar i ett hem . Husbilar sparar resenärerna pengar de inte har att spendera på hotell , och de gör resor mer bekväma och erbjuder resenärer ett brett utbud av alternativ för sin resa . Yttre och inre funktioner

Forest River Puma 259 - RBSS har ett tak stege , makt uttag fram och ett skumt lock . Invändigt har den också en hide - a - bädd soffa , kolmonoxid detektor och ett bad takfönster . Dessutom finns det en varmvattenberedare by-pass , TV-antenn med booster och kabel hookup. Andra funktioner inkluderar ett reservdäck och bärare , en utomhusdusch och köksmaskiner .
Vändskiva Trailer

femte hjulet trailern möjliggör en medeltung eller pickup till dra denna RV . En del av detta fordonets släpvagn kropp sträcker sig över flaket , vilket minskar den totala längden av fordonet. Vändskivan tillåter framaxelaggregat att svänga horisontellt för att göra svängar smidigare .
Andra funktioner

2007 Forest River Puma har en dragkapacitet på 6419 £ . och kan sova upp till åtta personer . Det är 28 fot och fyra tum i längd , vikt 6200 £ . , Med vit utsida och en bark interiör . RV har också ett nöjescentrum där en LCD-TV kan monteras på en inbyggd konsol .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/rvs/116885.html

Previous:
Next:

Husbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.