Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Husbilar >> Content

Hur fungerar en lastfördelning Hitch Arbete?

Vid körning med tung last, är en viktfördelning hitch en nödvändighet. Denna enhet hjälper till att stabilisera lasten, skära ner på trailer gungning. Ett dragfordon kan bli ganska farliga om fel typ av Hitch används. Standard Hitches

En standard dragkroken är skruvat vid ramen på bil eller lastbil bogsering släpet. När du använder en vanlig dragkrok, är majoriteten av släpvagnen tungan vikt överförs till bakaxeln av dragfordonet. Detta sänker den bakre änden av dragfordonet och höjer fronten. Detta kan leda till minskad styrning prestanda samt bromssystem frågor. Trailer svajar är också ett problem.
Lastfördelning Hitches

lastfördelning skumt, eller viktfördelning skumt som de vanligen kallas, använder bandstiften som gäller hävstångseffekt mellan släpvagnen och dragfordonet. Dessa bandstiften hjälper till att sprida vikten som vilar på fordonets bakre del på axlarna av dragfordonet och släpet.
Fördelarna med lastfördelning Hitches

fördela vikten längs axlarna planar ut lasten, och utförandet av dragfordonet är betydligt bättre. En vikt distribuera skumt är nödvändigt om trailerns vikt är större än 50 procent av den bogsera fordonets vikt.
Hur de fungerar

En belastning distributionssystem består av ett skaft som ansluts till receivern. Ett huvud montering monteras sedan på skaftet, vilket ger en plattform för bandstiftet och DRAGKROK. Bandstiftet löper från huvudenheten till ett par kedjor. Kedjorna hänger från trailern och, när den är bunden, skapar spänningar på bandstiftet. När tungan tyngd pressar ner på barer, dessa kedjor hjälpa dra staplarna tillbaka upp. Bandstiftet pressa sedan upp på huvudet församling som fördelar vikten mellan axlarna.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/rvs/116880.html

Previous: No
Next:

Husbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.