Kommer en Kawasaki teryx arbete utan en Sway Bar?

Kawasaki teryx är en fantastisk fyrhjulsdrift terrängfordon som har så många roliga användningsområden. Designad med ivrig utomhus-mannen i åtanke teryx har förmågan och flexibiliteten att resa över sanddyner, hål lera, stigar och svår terräng. Om du inte använder din teryx enbart för jakt, måste tanken på att ändra det på ett eller annat sätt ha slagit dig någon gång. Det finns bra och dåliga sidor tar bort krängningshämmare på din teryx, så du måste bestämma om du tar bort det passar dina specifika behov. Syftet med Sway Bar

Syftet med krängningshämmare på din teryx härrör från användning av en krängningshämmare på en traditionell väg värdig fordon. Den krängningshämmare används på främre eller bakre fjädring och i vissa fall båda, men det huvudsakliga syftet är att gilla den vänstra sidan uppskov till den högra sidan. Genom att ansluta en krängningsstång till suspensionen det begränsar den individuella rörligheten av chocker. Detta hjälper till att förhindra krängning och hålla fordonet någorlunda nivå vid kurvtagning.
Fördelar med borttagning

Som en snabb tanke, skulle de flesta människor frågar sig själva varför du skulle vilja mer krängning på ett fordon som teryx. Och du skulle inte nödvändigtvis, men om du använder din teryx för bergsklättring det kommer att ge mer individuell rörlighet vid varje hörn av fordonet. Samma koncept gäller för resor i oländig terräng eller rida över olika spår. Utan ut krängningshämmare, kommer du teryx kunna manövrera och förhandla i-path hinder. Ibland extra kroppsrörelse kan göra skillnaden mellan att rulla över din teryx och utför en söt klättra eller återvinning.
Skäl att hålla det

Kanske du don 't använda din teryx för bergsklättring eller sportig offroading, kanske du använder det för jakt eller racing istället. Om du tenderar att engagera sig i aktiviteter som kräver snabb, snabbt vänder då det alltför krängning kan få ner köregenskaper. Ta bort krängningshämmaren brukar verkligen har några negativa effekter om du bara använder din teryx för grundläggande off road resor eller jakt. Tänk om du inte har något emot krängning men kommer viktminskningen vara fördelaktigt om din någon som ser till max ute rida. Ytterst avlägsna krängningshämmare sannolikt kommer att höja markfrigången något och kan ge en något bouncier åktur.
Borttagning av Sway Bar


Om du väljer att ta bort din krängningshämmaren , är processen faktiskt ganska enkelt. Helt enkelt ta bort bulten som förbinder länkar till varje sida av fjädring och låta stången hänga fritt. Stöd ribban för hand och ta bort bultarna för krängningshämmare till ram parentes. Sänk krängningshämmaren och ta bort den. Du kanske vill spara den krängningshämmare och monteringsverktyg åtminstone tillfälligt tills du vet säkert att du kommer att gynnas och vilja rida. De flesta människor tenderar att älska att ta bort krängningshämmaren och ofta kasta det att skrota efteråt, så theres egentligen ingen skada att försöka det själv.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/118821.html

Previous:
Next:

fritidsfordon

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.