Hur man installerar en Polaris Ranger Soft Door

Oavsett Polaris Ranger modell du har, är det en utmärkt utility vehicle som generellt passar alla ändamål du kan ha av det. Om du råkar använda din ranger i elementen, kommer du vill ha de mjuka dörrar och början Installera för att hålla torrt eller varmt. De flesta mjuka dörrar är ganska enkelt att installera och i allmänhet zip tillsammans för att med den övre luckan. Med detta sagt, måste du ha den övre luckan och plast vindrutan installerat innan du kan installera den mjuka dörrar. Saker du behöver
Soft dörr kit
Hylsnyckelsats
Ratchet
Visa fler instruktioner
1

Lokalisera de två skruvarna på utsidan av varje framskärm och ta bort dem med en hylsa och spärrskaft. Wrap ärmarna störtbåge medföljer satsen runt främre skyddsbur bar, måste du skjuta den övre delen mellan baren och vindrutan. Installera de två bultarna nedre fender genom hylsan och dra åt snug
2

Fäst de medföljande kardborrbanden till insidan av vindrutan hos rullen bur bar,. Din bästa bästa är att dra hylsan snäva och hitta den exakta monteringsplats som behövs för en bra passform. Wrap ärmarna runt bur och fäst ärmarna till kardborrebandet.
3

Lägg ut dörrarna och bestämma från vänster till höger. Börja med endera sidan genom att säkra den översta blixtlåset av dörren till det övre locket i det övre, främre hörnet. Dra dragkedjan hela vägen mot baksidan av fordonet tills helt stängd. Anslut dragkedja framtill på dörren till bur ärmen dra allt det sundet ner till fullo säkra framför dörren till din ranger.
4

Packa fönstret delen av dörren för att rulla ner rutan på någon dörr för att låta luft strömma genom fordonet på trevliga dagar. För att komma in i bilen genom att lyfta upp bakre mest fästa dragkedjan, klättra in och stäng blixtlåset igen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/118819.html

Previous:
Next:

fritidsfordon

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.