Konvertera en 3 Wheeler I en 4 Wheeler Med en ombyggnadssats

Innan utvecklingen av fyrhjulsdrivna ATV, härskade Honda ATV marknaden med sitt varumärke röda tre-hjulingar, infördes 1970. Dock uppstod säkerhetsfrågor som det stod klart att trehjuliga ATV är instabila vid högre hastigheter, speciellt i händerna på oerfarna ryttare. Som fyrhjulsdrivna ATV modellerna kom ut på marknaden omkring 1980 och ökade i popularitet, flera tillverkare utvecklat bolt-on front-end konverteringssats församlingar som snabbt förvandla en trehjulig ATV till en fyrhjuling. Saker du behöver
Jack
Front-end
konverteringssats mutterdragare
Tänger
Visa fler instruktioner
1

Placera en domkraft under ATV hasplåt och lyft den främre delen av fordonet från marken.
2

Koppla framgaffeln montering av rattstången med en skiftnyckel.
3

Lossa, men ta inte bort, de kvarhållande muttrarna på undersidan av den bakre församlingar stötdämparen med en skiftnyckel.
4

Ta bort de två U-klämmor, monterade precis framför hasplåten från ram med en skiftnyckel.
5

Koppla de kvarhållande muttrar som håller främre delen av ATV ram i chassit, och rulla den främre änden av ATV bort från ramen.
6

Inset styraxeln den nya fronten i styrinrättningen och dra axeln på plats med skiftnyckel.
7

Linje utsprånget på den T-formade skenan på baksidan av ny front med mitten hållarskruven hål - intill skidplate -. på chassit
8

Infoga de gängade ändarna av de två U-klämmorna i bulthålen på montering flänsar på T-skenan och skruva U-klämmor i chassit med skiftnyckel.
9

Dra fast muttrarna på undersidan av den bakre församlingar stötdämparen med skiftnyckel.

10

Vrid styret vänster och höger för att kontrollera att framhjulen rör sig fritt. Om styranordningen inte vända lätt, lossa låsmuttern på undersidan av styrningen huven, med hjälp av en skiftnyckel och vrid brickan ett kvarts varv moturs med en tång. Dra kåpan muttern med skiftnyckel.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/118808.html

Previous:
Next:

fritidsfordon

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.