En lista över Automatic-Transmission ATV

Riders of sport terrängfordon gillar generellt att kunna göra sin egen växling. Yngre ryttare och de mer intresserade av det arbete en ATV kan göra snarare än att fokusera på hur roligt det är att rida, men är mer benägna att ha en transmission som gör det skifte för dem. De stora ATV tillverkare har strukturerat sina produktlinjer följaktligen vanligtvis gör det svårt att hitta en sport ATV med en automatisk växellåda och knepigt att hitta ett verktyg ATV utan en. Yamaha

Bland Yamahas 2012 modeller, det finns många alternativ för ryttare som söker en ATV med en automatisk växellåda. Bolagets utility ATV linje, i själva verket, erbjuder bara en modell manuell växellåda. De flesta modeller, från den lilla Grizzly 125 upp till top-of-the-line Grizzly 700 FI, är utrustade med en V-rem automatlåda. The Big Bear 400 är den enda modellen med en manuell växellåda, och även den är utrustad med en automatisk koppling. På sporten modellen sidan, vänder Yamaha trenden, med alla sport modeller utom nybörjar Raptor 90 presenterar en manuell växellåda. Addera Honda

Hondas 2012 utility ATV line är generöst befolkade med automatiska växellådor. Den Rincon, Rubicon och Rancher AT modeller kommer med automatiska växellådor. De andra två nyttighetsmodeller, Recon och basmodellen Rancher, har en 5-växlad manuell växellåda med automatisk koppling. Det finns inga helautomatiska växellådor i bolagets sport ATV linje, men TRX90X har en automatisk koppling och TRX250X utnyttjar Hondas SportClutch, som hävdar att minimera risken för motorstopp under växling.

Suzuki

Suzuki stannar i linje med sina konkurrenter genom att utrusta de flesta av sina modeller utility ATV med en automatisk växellåda. Samtliga KingQuad modeller utom 400FSi har en helautomatisk växellåda och 400FSi har en automatisk koppling. Den Ozark 250 sport-utility ATV är utrustad med en automatisk koppling. Den QuadSport Z400 sport ATV, den enda Suzuki sport modellen erbjuds år 2012, har en manuell växellåda.
Polaris

Polaris nyttofordon kommer med en automatisk växellåda över bolagets produktlinjer. De stora sida vid sida Ranger modeller är utrustade med en kontinuerligt variabel automatisk transmission, liksom de mer vig Sportsman modeller. De side-by-side Ranger RZR sport modellerna har samma typ av transmission, och den lilla Scrambler, Trail Boss, Trail Blazer och Phoenix modeller gör, liksom.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/118807.html

Previous:
Next:

fritidsfordon

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.