Hur man justerar Edge Comp Box Chip

En Edge Comp box är ett prestationshöjande låda som är installerad i motorn på ett fordon för att övervaka och optimera bränsleförbrukningen. The Edge Comp lådan har ett chip som utlöser fem justerbara nivåer av makt mellan 40 och 120 hästkrafter i motorn. När comp lådan är installerad, kan detta chip kontrolleras helt från Edge Comp Box monitor placerad på instrumentbrädan i bilen medan du kör. Du måste vara terrängkörning eller i en officiell tävling för att lagligt äga och driva en Comp Box i bilen. Instruktioner
1

sitta i förarsätet på bilen. Tryck på "Power"-knappen för att stänga av Edge bildskärmen Comp Box på. Starta bilen och börja köra.
2

Tryck på pilknappen som pekar åt höger på skärmen tills du ser "Level 1". Tryck på "OK"-knappen i mitten av monitorn. Detta kommer att justera chip för att öka effekten på en låg bränsleförbrukning. Du kommer inte känna en förändring i motorn vid körning på plan 1.
3

Tryck på den grå "Power"-knappen i 2 sekunder. En "Low Boost Fueling" undermenyn för "Nivå 1" kommer att visas. Denna inställning kommer att minska mängden av rök som produceras som ett resultat av extra bränsle som sprutas in i motorn. Tryck på pilknappen som pekar till höger på skärmen och klicka på "OK" på "nivå 1."
4

Fortsätt att göra justeringar under resten av din enhet, med både höger och vänster pil på skärmen för att justera chipets effektnivåer Gain och låg boost bränslepåfyllning enligt terrängen du kör på. "Level 5" i huvudmenyn kommer att injicera den maximala mängden bränsle i motorn och därmed driva motorn till sin fulla kapacitet, så använd denna inställning när du kör uppför en brant backe. "Level 5" i undermenyn kommer att minska röken släpps ut från stora bränsle injektioner, så använd den här inställningen om du ser en hel del rök från avgasröret på din bil.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/118800.html

Previous:
Next:

fritidsfordon

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.