DIY ATV Plow

En terränggående fordon kan användas för rekreation och olika typer av arbete i hemmet. Under vintern kan du använda din ATV för att ploga snö. För att göra detta behöver du en snöplog knivfästet för din ATV. Om du köper en snöplog blad är inte ett alternativ, kan du göra en själv från en stålplåt. Du kan göra detta genom att först mäta den storlek som behövs för bladet av plogen. Saker du behöver
12-gauge plåt, 1/4-tums tjock
metall kapskiva
gasolbrännare
Hammer
tuschpenna
Welder
monteringsaggregat
Lyftmaskineriet
Sandpapper
Duk
Primer
Pensel
Rostfri måla
Visa fler instruktioner
1

Klipp av 12 - mäta stålplåt till 48 inches med 30 inches med en metall skärhjul. Placera det kapade arket av metall på en 55-liters fat som har placerats på sin sida.
2

Applicera värme till mitten av stål med en gasolbrännare. Forma den bit av stål till den krökta formen på 55-liters fat med hjälp av en hammare. Detta är bladet av plogen.
3

Skär två bitar av stål till en storlek av 4 inches med 4 inches. Placera ena änden av de skurna bitarna av stål upp mot en sida av bladet. Rita kurvan på bladet på stålet med en tuschpenna.
4

Skär kurvan på bladet på ena änden av varje stycke med skärande hjul. Svetsa dessa bitar på baksidan av bladet med svetsaren.
5

Svetsa monteringsaggregatet och lyft mekanismen för ATV på baksidan av bladet. Visa monteringen diagram av monteringsenheten för korrekt placering.
6

Sand ytan av snöplogen bladet med sandpapper. Torka bort all slipning rester med en ren trasa. Applicera två till tre lager av primer till kniven med en pensel. Lägg ett sista lager av rostfri färg på bladet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/118798.html

Previous:
Next:

fritidsfordon

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.