Hur de Klass Husbilar?

En husbil, mer populärt kallad i USA som en RV, är någon typ av fordon som erbjuder levande boende till sina passagerare. Normalt har en husbil ett kök, minst ett sovrum, en matplats, ett badrum och ett vardagsrum precis som ett vanligt hus, men betydligt mindre. Det finns flera klasser av husbilar, med allmänna klassificeringar såsom A, B och C. Dessa tre klasser, tillsammans med andra RV utrustning i USA, klassificeras utifrån flera egenskaper. Allmän och chassi Konfiguration

tre generella husbil typer har olika chassi konfigurationer som skiljer dem från varandra. En klass A husbil, oftast den dyraste och lyxigaste av alla klasser, är byggd tillsammans med sitt chassi. Fordon i denna klass ser ut som bussar, med sidoväggar och interiörer modifieras för att passa olika livsrum. En klass C husbil chassi är typiskt byggs separat från trailern och sedan kombineras tillsammans för att skapa den färdiga produkten. Klass C husbilar är också mindre än klass A. Slutligen, en klass B husbil är den minsta, har ett chassi som tas från en passagerare van, med en förhöjd tak och en modifierad tillbaka utformad för att rymma livsrum.

Längd

En av de grundläggande kriterierna för att klassificera en husbil eller RV mäter dess längd. Generellt, klass A husbilar är cirka 30 till 45 fot, med vissa modeller som har modulära väggar som kan sträcka sig längst bak när fordonet är parkerat. Klass B husbilar är cirka 17 till 19 fot, en lite större och skrymmande än vanliga skåpbilar. Klass C varierar från 20 till 25 meter, men vissa beslutsfattare har C-fordon som kan nå upp till 30 meter i längd, jämförbara med en klass A. Addera ditt längd och vikt

serie A och C husbilar är i allmänhet både 10 meter i höjd, men har olika vikter. A-intervall runt 15.000 till 30.000 pounds, medan klass C varierar från 10.000 till 12.000 pounds. Den största skillnaden i vikt beror på all den extra utrustning som lastas inne i fordonen. Eftersom klass A husbilar har oftast mer utrymme och bättre utrustning, de väger betydligt mer än klass C: s. Klass B husbilar är den lättaste av de tre, med modeller som sträcker sig från 6.000 till 8.000 pounds och en höjd som varierar från sju till åtta meter.
Bekvämligheter

Husbilar är också klassificeras utifrån de bekvämligheter fordonet har. Klass A husbilar kommer med alla nödvändiga livsrum och utrustning, tillsammans med många lyxiga tillägg. Klass C husbilar allmänhet kommer med alla nödvändiga livsrum, och ett genomsnittligt fordon normalt har två sovrum, tillsammans med en matplats, kök, vardagsrum och badrum. Klass B husbilar kommer med de mest grundläggande funktionerna, som inkluderar ett sovrum, ett litet badrum och en matplats /kök kombination.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/118795.html

Previous:
Next:

fritidsfordon

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.