Så monterar du ett snöplogen till en ATV

En snöplog är inte en standard utrustning för en ATV. ATV generellt delas in i två kategorier: Sport Utility och idrott. En sport modell ATV är en avsedd för racing. Den sport utility ATV är utformad för att arbeta. Heavy-duty sport utility ATV kan dra en släpvagn eller ploga snö. De har en högre markfrigång och en mer kraftfull, långsammare motor än sporten modellerna. En monteringsplatta måste installeras permanent på ATV innan det faktiska snöplog installation. Saker du behöver
Borra med 3/8 tums bit
Ratchet med 1/2-tums socket och 9/16-inch socket
7/16-inch skiftnyckel
9/16-inch srench
Phillips-skruvmejsel
Visa fler instruktioner
1

Installera plogen fästet på undersidan av fronten av ATV med de två U-bultarna som följer med installationen satsen. Drar åt 5/16-tums muttrarna. Dra fästet tillbaka till den yttersta positionen och sedan dra åt muttrarna med en skiftnyckel.
2

Borra ett hål genom skidplate om din ATV modell kräver det, och säkra plogen fästet med den andra inställd på U-bultar medföljer monteringssats. Du kan säkra U-bultarna runt ramen med de befintliga hålen på Kawasaki Prairie 360.
3

Torque till 20 meter per pound alla bultar som används för att fästa U-bultarna på främre och bakre, vänster och höger sida av plogen mount med 5/16-tums hylsnyckel. Plogen mount förblir ansluten till ATV men plogen kan tas bort efter användning.
4

Lyft slutet av röraggregatet skjutas på plats under ATV så att hålen i röret vingar line up med 3/8-tums hålen i den bakre av plogen mount. Sätt in båda 3/8-tums stift tillhandahålls och haka klämmorna på ändarna av stiften för att montera plogen till ATV.
5

Fäst J-bult fäste till mitten hålet i plöja tvärbalk med en 3/8-tums bult som är 1 tum lång. Montera fästet på bladet sidan av tvärbalken med sidan flänsarna parallellt med marken och säkra med en 3/8-tums låsmutter. Dra åt muttern och bulten till 20 meter per pund.
6

Kör vinschkabel över rullen genomföring till J-bult fäste. Haka slinga vinschkabel över J-bulten. Skjut den gängade änden av J-bulten i det slitsade hålet i J-konsolen. Säkra J-bult med en 1/4-tums låsmutter. Dra åt muttern tills vinsch vajern är sträckt. Den J-bulten kommer att bryta och släppa kabeln om du försöker lyfta något alltför tungt med plogen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/118792.html

Previous:
Next:

fritidsfordon

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.