DIY: Xtracycle Rack

Xtracycles är fritids cyklar med en långsträckt bakre delen för att lagra gods. Denna ändring gör det möjligt Xtracycle användare att utföra olika punkter på baksidan av cykeln med relativ lätthet. Du kan skapa din egen rack för att bära platt föremål såsom pizzakartonger längs toppen av cykelns bakre del. Att skapa denna modifiering är en relativt enkel uppgift som kan fyllas i på mindre än 30 minuter. Saker du behöver
Klar tejp
Gorm hylla
Maskering kran
Electric drill från 4 "säkerhetskrok" fötter
Måttband
Lansa bar
Show Fler Instruktioner
1

söka på Internet efter en "Snapdeck" mall, ladda ner det till din dator och skriva ut den. Rikta in och tejpa de två sidorna tillsammans med genomskinlig tejp.
2

Center mallen över Gorm hylla, med den övre kanten av mallen placeras mot kanten av Gorm hyllan. Kontrollera att hålen på mallen så nära mitten av den första och sista plankorna på hyllan som möjligt.
3

Fäst mallen på hyllan med maskeringstejp. Borra ett ,1875-tums hål genom de markerade hålen på mallen och genom hyllan själv. Ta bort mallen efteråt.
4

Sätt en bult för "säkerhetskrok" fot genom toppen av hyllan. Trä bulten på "karbinhake" fot, med tån och foten av kroken vänd utåt. Upprepa proceduren för att installera de tre återstående "karbinhake" fötter.
5

Vänd på hyllan över och mäta centrum-till-centrum avstånd för inläggen på Lansa bar med måttband. Rada upp mittpunkten av det uppmätta avståndet till mitten av plankan. Borra ett hål i vardera änden av plankan för Lansa svärdsinfästning.
6

Sätt Lansa bar i hålen och fäst den med två skruvar. Dra åt skruvarna med en borrmaskin och skruvmejsel bit.
7

Montera ställningen på baksidan av Xtracycle genom att trycka på den ena sidan av de "säkerhetskrokar" mot den inre kanten av V-rack på cykeln. Rotera rack nedåt tills karbinhakar mot V-ställningar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/118787.html

Previous:
Next:

fritidsfordon

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.